Robert Evans wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Evans
(Robert J. Shapera)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herec

Robert Evans - Horoskop, Vztahy, Producentská filmografie

Datum narození:
29.6.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Evans 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Robert Evans
datum narození 29.6.1930
(herec, instagram)

Robert Evans - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Robert Evans - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - The Girl from Nagasaki
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - The Masterpiece That Almost Wasn't
(2008) - Celebrity: Dominick Dunne
(2007) - Chinatown: The Legacy
(2007) - Chinatown: The Beginning and the End
(2007) - Chinatown: Filming
(2006) - Welcome to the Big House
(2006) - Stool Pigeons and Pine Overcoats: The Language of Gangster Films
(2006) - Morality and the Code: A How-to Manual for Hollywood
(2006) - Molls and Dolls: The Women of Gangster Films
(2006) - Gangsters: The Immigrant's Hero
(2006) - Celebrating Schlesinger
(2006) - Boffo! Tinseltown's Bombs and Blockbusters
(2005) - The Last Mogul
(2005) - Jack Nicholson: The E! True Hollywood Story
(2005) - Before, During and 'After the Sunset'
(2004) - Ultimate Film Fanatic
(2004) - Poslední výstřel
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Kid Notorious (TV seriál)
(2002) - The Making of 'The Kid Stays in the Picture'
(2002) - Ten kluk bude točit
(2001) - Going the Distance: Remembering 'Marathon Man'
(2000) - The Young and the Dead
(2000) - A Rosemary's Baby: Retrospective
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Chinatown Revisited with Roman Polanski, Robert Evans and Robert Towne
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Jak dobýt Hollywood...
(1996) - Sex, Censorship and the Silver Screen (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Cannes Man
(1994) - The American Film Institute Salute to Jack Nicholson
(1991) - The Charlie Rose Show
(1989) - Helmut Newton: Frames from the Edge
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1976) - The Magic of Hollywood... Is the Magic of People
(1975) - Academy of TV Arts and Sciences Salute to Robert Evans
(1959) - The Best of Everything
(1958) - The Fiend who Walked the West
(1957) - The Sun Also Rises
(1957) - Man of a Thousand Faces
(1956) - The Steve Allen Show
(1953) - Person to Person
(1952) - Lydia Bailey
Robert Evans - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.6.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Evans 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Evans - herec

se narodil 29.6.1930 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Evans

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Robert Evans
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
7°00’
 
LunaLuna:
Lev
18°00’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
19°47’
 
VenušeVenuše:
Lev
12°12’
 
MarsMars:
Býk
19°19’
 
JupiterJupiter:
Rak
0°35’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
8°41’
R
UranUran:
Beran
15°10’
 
NeptunNeptun:
Panna
1°23’
 
PlutoPluto:
Rak
18°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°26’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
15°05’
 
CheirónCheirón:
Býk
17°28’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »