Robert Fuller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Fuller
(Buddy Lee)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Troy, New York
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herec

Robert Fuller - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.7.1933 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Fuller 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Robert Fuller
datum narození 29.7.1933
(herec, instagram)

Robert Fuller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Time Machine: When Cowboys Were King
(2001) - Drive-in Movie Memories
(1996) - Viper (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Maverick
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Alaska Kid (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1990) - Bláznivý exorcista
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1988) - Bonanza: The Next Generation
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1986) - The Wildest West Show of the Stars
(1986) - Blacke's Magic (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Finder of Lost Loves (TV seriál)
(1983) - Not Necessarily the News (TV seriál)
(1982) - Megaforce
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Separate Ways
(1979) - Transkontinentální expres
(1978) - Greatest Rescues of Emergency!
(1978) - Donner Pass: The Road to Survival
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - The Oregon Trail (TV seriál)
(1976) - Země mustangů
(1975) - Good Morning America
(1972) - Hec Ramsey (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1971) - The Hard Ride
(1971) - The Gatling Gun
(1970) - Dan August (TV seriál)
(1969) - Playboy After Dark
(1969) - Co se vlastně stalo tetě Alici?
(1968) - Smrt v červeném jaguáru
(1968) - Kommando Sinai
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1967) - Mittsommernacht
(1966) - Návrat sedmi statečných
(1966) - The Monroes (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Incident at Phantom Hill
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - Spartakus
(1959) - World of Giants (TV seriál)
(1959) - The Lawless Years (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1958) - U.S. Marshal (TV seriál)
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1958) - Lux Playhouse (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Flight (TV seriál)
(1958) - Cimarron City (TV seriál)
(1958) - Buckskin (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Gray Ghost (TV seriál)
(1957) - The Californians (TV seriál)
(1957) - The Brain from Planet Arous
(1957) - Teenage Thunder
(1957) - Sladká vůně úspěchu
(1957) - Panic! (TV seriál)
(1957) - Official Detective (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1956) - Tím hůř, když padnou
(1956) - Strange Intruder
(1956) - Přesvedčení
(1956) - Muž v šedém flanelovém obleku
(1956) - Meet Me in Las Vegas
(1956) - Desatero přikázání
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
(1955) - Highway Patrol (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1954) - The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
(1953) - San Antone
(1953) - Páni mají radši blondýnky
(1953) - Latin Lovers
(1953) - Julius Caesar
(1953) - I Love Melvin
(1953) - Calamity Jane
(1952) - Vrať se, Sábinko
(1952) - Above and Beyond

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.7.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Fuller 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Fuller - herec

se narodil 29.7.1933 ve městě Troy, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Fuller

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Robert Fuller
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
5°53’
 
LunaLuna:
Váhy
26°56’
 
MerkurMerkur:
Lev
7°31’
R
VenušeVenuše:
Panna
2°11’
 
MarsMars:
Váhy
12°48’
 
JupiterJupiter:
Panna
21°29’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
13°35’
R
UranUran:
Beran
27°24’
 
NeptunNeptun:
Panna
8°40’
 
PlutoPluto:
Rak
23°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
29°48’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
20°33’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
3°08’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »