Robert Gant wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Gant
(Robert Gonzalez)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tampa, Florida
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

Robert Gant - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.7.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Gant 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Robert Gant
datum narození 13.7.1968
(herec, instagram)

Robert Gant - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Thinning
(2016) - Milada
(2016) - Love Is All You Need?
(2013) - Sean Saves the World (TV seriál)
(2013) - Hit the Floor (TV seriál)
(2012) - Joshua Tree, 1951: A Portrait of James Dean
(2011) - My Life As an Experiment
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2009) - Personal Affairs (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - 90210: Nová generace (TV seriál)
(2008) - State of the Union (TV seriál)
(2008) - Speciální zásilka
(2008) - Sérum pravdy
(2008) - Ninjové útočí
(2007) - Save Me
(2007) - Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World (TV seriál)
(2007) - Přežij!
(2006) - Pepper Dennis (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Marie a Bruce
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Billy's Dad Is a Fudge-Packer
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Totally Gay!
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2002) - Smlouva na papírovém ubrousku
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Fits and Starts
(2000) - Queer as Folk (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Popular (TV seriál)
(1999) - Pomsta
(1998) - Style and Substance (TV seriál)
(1998) - Příšerná kocovina (TV seriál)
(1998) - Linc's (TV seriál)
(1998) - Fantasy Island (TV seriál)
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
(1997) - Head Over Heels (TV seriál)
(1996) - Život s Rogerem (TV seriál)
(1996) - My z přístavu (TV seriál)
(1996) - Jane Street
(1995) - Night Stand (TV seriál)
(1995) - My Wildest Dreams (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Tak tohle je můj život (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Hořká pomsta
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1994) - Doba přílivu (TV seriál)
(1994) - Cityscrapes: Los Angeles
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1985) - Larry King Live

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.7.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Gant 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Gant - herec

se narodil 13.7.1968 ve městě Tampa, Florida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Gant

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Robert Gant
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
21°07’
 
LunaLuna:
Ryby
5°37’
 
MerkurMerkur:
Rak
0°27’
 
VenušeVenuše:
Rak
27°29’
 
MarsMars:
Rak
14°50’
 
JupiterJupiter:
Panna
4°33’
 
SaturnSaturn:
Beran
25°02’
 
UranUran:
Panna
25°49’
 
NeptunNeptun:
Štír
23°53’
R
PlutoPluto:
Panna
20°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
13°41’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
2°45’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°20’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »