Robert Jašków wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Jašków

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1969 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

Robert Jašków - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1969 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Jašków 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Robert Jašków
datum narození v roce *1969
(herec, instagram)

Robert Jašków - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Nebezpečná kořist
(2016) - Drazí sousedé (TV seriál)
(2016) - Četníci z Luhačovic (TV seriál)
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2015) - Dítě číslo 44
(2015) - Celebrity s.r.o.
(2015) - Atentát (TV seriál)
(2014) - Priority
(2014) - Mazalové (TV seriál)
(2014) - Intimity
(2014) - Dědictví aneb Kurva se neříká
(2013) - Strach
(2013) - Pionýři hororu (TV seriál)
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Záblesky chladné neděle
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Ententýky (TV seriál)
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Santiniho jazyk
(2010) - Dešťová víla
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Smyčka
(2009) - Malé lži
(2008) - V neděli
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Bobule
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Zastřený hlas
(2006) - Škola Na Výsluní (TV seriál)
(2006) - Poslední vlak
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Rána z milosti
(2005) - Labyrint
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Kousek nebe
(2004) - Agentura Puzzle: Strach
(2004) - Agentura Puzzle: Přízrak
(2004) - Agentura Puzzle: Pohřeb
(2003) - Smrt pedofila
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Město bez dechu
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Vzkříšení
(2001) - Uniforma
(2001) - Explicitní důkaz
(2000) - Vlci ve městě
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(2000) - Duna (TV seriál)
(2000) - Dřevěná Marika
(1999) - Silák a strašidla
(1999) - Ene bene
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - Hvězda života
(1998) - Čerte, tady straší!
(1998) - Byl jsem mladistvým intelektuálem
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Jak vyženit z pekla štěstí
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1995) - Hráči (divadelní záznam)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Procitnutí jara (divadelní záznam)
(1994) - Diamantové meče
(1993) - Moře mlčí
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Lhář (divadelní záznam)
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Podržel souseda
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Jašków 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Jašków - herec

se narodil v roce *1969 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Jašków

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Robert Jašków
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
12°10’
 
LunaLuna:
Váhy
8°50’
 
MerkurMerkur:
Střelec
22°11’
 
VenušeVenuše:
Štír
29°51’
 
MarsMars:
Vodnář
21°44’
 
JupiterJupiter:
Váhy
27°52’
 
SaturnSaturn:
Býk
2°52’
R
UranUran:
Váhy
8°03’
 
NeptunNeptun:
Štír
28°56’
 
PlutoPluto:
Panna
27°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°44’
R
Černá LunaLilith:
Rak
29°42’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°24’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »