Robert Paige wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Paige
(John Arthur Paige)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Indianapolis, Indiana
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
21.12.1987 (Příčina: Aneurysma)
Povolání:
herec

Robert Paige - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.12.1910 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Paige 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Robert Paige
datum narození 2.12.1910
(herec, instagram)

Robert Paige - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1963) - Bye Bye Birdie
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1960) - The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
(1959) - It Happened to Jane
(1957) - The Gray Ghost (TV seriál)
(1957) - Official Detective (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - Split Second
(1953) - Abbott and Costello Go to Mars
(1952) - The Unexpected (TV seriál)
(1952) - The Schaefer Century Theatre (TV seriál)
(1952) - Four Star Playhouse (TV seriál)
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - The Bigelow Theatre (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - The Green Promise
(1949) - Fireside Theatre (TV seriál)
(1948) - Blonde Ice
(1947) - The Flame
(1947) - Rudý hřebec
(1946) - Tangier
(1945) - Shady Lady
(1944) - Jdi za chlapci
(1944) - Her Primitive Man
(1944) - Golden Gloves
(1944) - Can't Help Singing
(1943) - What We Are Fighting For
(1943) - Mister Big
(1943) - Keep 'Em Slugging
(1943) - How's About It
(1943) - Hi'ya, Chum
(1943) - Hi, Buddy
(1943) - Get Going
(1943) - Frontier Badmen
(1943) - Fired Wife
(1943) - Drákulův syn
(1943) - Crazy House
(1943) - Cowboy in Manhattan
(1942) - You're Telling Me
(1942) - What's Cookin'?
(1942) - Pardon My Sarong
(1942) - Jail House Blues
(1942) - Get Hep to Love
(1942) - Don't Get Personal
(1942) - Almost Married
(1941) - San Antonio Rose
(1941) - The Monster and the Girl
(1941) - Melody Lane
(1941) - Kráska z Nového Orleánsu
(1941) - Hellzapoppin
(1940) - Women Without Names
(1940) - Parole Fixer
(1940) - Opened by Mistake
(1940) - Golden Gloves
(1940) - Emergency Squad
(1940) - Dancing on a Dime
(1939) - Homicide Bureau
(1939) - Flying G-Men
(1939) - First Love
(1939) - Death of a Champion
(1938) - Who Killed Gail Preston?
(1938) - When G-Men Step In
(1938) - There's Always a Woman
(1938) - The Main Event
(1938) - The Last Warning
(1938) - The Lady Objects
(1938) - The Kid Comes Back
(1938) - I Stand Accused
(1938) - Highway Patrol
(1937) - Talent Scout
(1937) - Smart Blonde
(1937) - Sergeant Murphy
(1937) - Rhythm in the Clouds
(1937) - Once a Doctor
(1937) - Melody for Two
(1937) - Meet the Boy Friend
(1937) - The Cherokee Strip
(1936) - Rose Bowl
(1936) - Hearts in Bondage
(1936) - Cain and Mabel
(1935) - Annapolis Farewell
(1934) - You Can't Buy Everything

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.12.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Paige 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Paige - herec

se narodil 2.12.1910 ve městě Indianapolis, Indiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Paige

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Robert Paige
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
9°26’
 
LunaLuna:
Střelec
16°07’
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°25’
 
VenušeVenuše:
Střelec
10°53’
 
MarsMars:
Štír
17°34’
 
JupiterJupiter:
Štír
4°16’
 
SaturnSaturn:
Býk
0°32’
R
UranUran:
Kozoroh
22°49’
 
NeptunNeptun:
Rak
21°11’
R
PlutoPluto:
Blíženci
27°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°59’
R
Černá LunaLilith:
Štír
28°33’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
28°08’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Richard Attenborough
(*1923 - 2014) herec, režisér

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752 - 1770) anglický básník období preromantismu

Švýcarsko Andy Hug
(*1964 - 2000) karatista

Česká republika Antonín Baudyš
(*1946 - 2010) astrolog, pedagog, politik

Itálie Giorgio Abetti
(*1882 - 1982) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »