Robert Shaw wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Shaw
(Robert Archibald Shaw)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Westhoughton
Země:
Věk:
† 51 let
Úmrtí:
28.8.1978 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Robert Shaw - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.8.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Shaw 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Robert Shaw
datum narození 9.8.1927
(herec, instagram)

Robert Shaw - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - True Bond
(2002) - Arena: Harold Pinter
(1995) - Behind the Scenes with 'Thunderball'
(1979) - The Horror Show
(1979) - Avalanche Express
(1978) - Oddíl 10 z Navarone
(1977) - The Making of 'The Deep'
(1977) - Hlubina
(1977) - Černá neděle
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Robin a Mariana
(1976) - Nepřemožitelný bukanýr
(1975) - Soudce a jeho kat
(1975) - Diamanty
(1975) - Čelisti
(1974) - Zlatá Sindibádova cesta
(1974) - Přepadení vlaku z Pelhamu
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - Podraz
(1973) - Námezdní síla
(1973) - A Reflection of Fear
(1972) - Mladý Winston
(1971) - A Town Called Bastard
(1970) - Postavy v krajině
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Královský hon za sluncem
(1969) - Bitva o Británii
(1968) - Luther
(1968) - The Birthday Party
(1967) - Generál Custer
(1966) - Člověk pro každé počasí
(1965) - Tomorrow at Ten
(1965) - Bitva v Ardenách
(1964) - The Luck of Ginger Coffey
(1964) - Hamlet at Elsinore
(1964) - Carol for Another Christmas
(1963) - The Caretaker
(1963) - Srdečné pozdravy z Ruska
(1963) - Kasař
(1962) - The Winter's Tale
(1962) - The Valiant
(1961) - Thirty Minute Theatre (TV seriál)
(1960) - Danger Man (TV seriál)
(1959) - The Four Just Men (TV seriál)
(1959) - Libel
(1958) - William Tell (TV seriál)
(1958) - Sea Fury
(1957) - Holiday
(1957) - White Hunter (TV seriál)
(1957) - Rupert of Hentzau
(1957) - Man from Tangier
(1956) - The Buccaneers (TV seriál)
(1956) - A Hill in Korea
(1956) - Double Cross
(1956) - Doublecross
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
(1955) - Ďáblové v oblacích
(1952) - A Time to Be Born
(1951) - Zlaté věže
(1946) - For the Children (TV seriál)

Robert Shaw - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Robert Shaw - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.8.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Shaw 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Shaw - herec

se narodil 9.8.1927 ve městě Westhoughton, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Shaw

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Robert Shaw
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
15°53’
 
LunaLuna:
Střelec
28°42’
 
MerkurMerkur:
Rak
26°53’
 
VenušeVenuše:
Panna
22°51’
 
MarsMars:
Panna
9°30’
 
JupiterJupiter:
Beran
3°06’
R
SaturnSaturn:
Střelec
1°02’
 
UranUran:
Beran
3°02’
R
NeptunNeptun:
Lev
26°18’
 
PlutoPluto:
Rak
16°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
25°17’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
17°34’
 
CheirónCheirón:
Býk
6°05’
 
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »