Robert Stack wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Stack
(Robert Langford Modini Stack)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.1. 1919 - 16:40h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 84 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
14.5.2003 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Robert Stack - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
13.1.1919 - 16:40  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.1.1919 - 00:40  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Stack 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Robert Stack
datum narození 13.1.1919
(herec, instagram)

Robert Stack - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Nesmrtelná Mary
(2005) - Budd Boetticher: A Man Can Do That
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2003) - The Desilu Story
(2001) - Walt Disney - Muž na pozadí mýtů
(2001) - Lana Turner... a Daughter's Memoir
(2001) - Přestávka: Škola mimo provoz
(2001) - Killer Bud
(2001) - Butt-Ugly Martians (TV seriál)
(2000) - H.U.D.
(1999) - From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
(1999) - Úspěšný Mumford
(1999) - Top Speed
(1999) - Jak přichází láska
(1999) - Hercules: Zero to Hero
(1998) - The Kennedys: Power, Seduction and Hollywood
(1998) - Pivní bratři
(1996) - Wild Bill: Hollywood Maverick
(1996) - Clark Gable: Tall, Dark and Handsome
(1996) - Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
(1991) - The Return of Eliot Ness
(1990) - Joe kontra sopka
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1989) - Prázdniny v San Diegu
(1988) - Plain Clothes
(1988) - Caddyshack II
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Perry Mason: Případ zlovolného ducha
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1986) - Velké problémy
(1986) - Transformers: The Movie
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - My Kingdom For...
(1985) - Midas Valley
(1985) - It's a Great Life (TV seriál)
(1985) - Hollywoodské ženy (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1983) - Sedm neohrožených
(1981) - Strike Force (TV seriál)
(1980) - Připoutejte se, prosím!
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - 1941
(1979) - Undercover with the KKK
(1979) - The Magic of David Copperfield II
(1978) - Second souffle, Un
(1976) - The 28th Annual Primetime Emmy Awards
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Most Wanted (TV seriál)
(1976) - Most Wanted
(1975) - Murder on Flight 502
(1975) - The Honorable Sam Houston
(1975) - Adventures of the Queen
(1974) - Celebrity Tennis
(1974) - The Strange and Deadly Occurrence
(1970) - Storia di una donna
(1969) - The Movie Game
(1968) - Alone, Unarmed, and Unafraid
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Laura
(1967) - Slunce rošťáků
(1967) - Sail to Glory
(1967) - Die Hölle von Macao
(1966) - Hoří v Paříži?
(1965) - Hollywood Talent Scouts
(1965) - Hollywood My Home Town
(1965) - Memorandum for a Spy
(1963) - The Caretakers
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Alcatraz Express
(1961) - Password
(1960) - Zangarova zbraň
(1960) - The Last Voyage
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Scarface Mob
(1959) - John Paul Jones
(1958) - The Gift of Love
(1957) - The Tarnished Angels
(1956) - Psané ve větru
(1956) - Great Day in the Morning
(1955) - Screen Snapshots Series 34, No. 6: Hollywood Shower of Stars
(1955) - House of Bamboo
(1955) - Good Morning, Miss Dove
(1954) - The Iron Glove
(1954) - Rozbouřené nebe
(1953) - Sabre Jet
(1953) - Mírová smlouva
(1953) - Conquest of Cochise
(1952) - Bwana Devil
(1951) - My Outlaw Brother
(1951) - Bullfighter and the Lady
(1950) - Mr. Music
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1948) - Miss Tatlock's Millions
(1948) - Fighter Squadron
(1948) - A Date with Judy
(1946) - Lights Out (TV seriál)
(1943) - Screen Snapshots Series 23, No. 1: Hollywood in Uniform
(1942) - Men of Texas
(1942) - Keeping Fit
(1942) - Eagle Squadron
(1942) - Být, či nebýt
(1941) - Nice Girl?
(1941) - Badlands of Dakota
(1940) - The Mortal Storm
(1940) - A Little Bit of Heaven
(1939) - First Love
Robert Stack - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.1.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Stack 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Stack - herec

se narodil 13.1.1919 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Stack

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Robert Stack
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°48’
7
 
LunaLuna:
Blíženci
22°50’
12
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°19’
6
 
VenušeVenuše:
Vodnář
5°01’
7
 
MarsMars:
Vodnář
19°23’
8
 
JupiterJupiter:
Rak
9°12’
12
R
SaturnSaturn:
Lev
27°09’
2
R
UranUran:
Vodnář
25°47’
8
 
NeptunNeptun:
Lev
8°21’
1
R
PlutoPluto:
Rak
5°15’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
11°01’
5
R
Černá LunaLilith:
Váhy
28°59’
4
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°28’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
18°39’
6
Domy:
Rak
18°36’
Kozoroh
18°36’
2:
Lev
10°03’
8:
Vodnář
10°03’
3:
Panna
4°33’
9:
Ryby
4°33’
Váhy
4°33’
Beran
4°33’
5:
Štír
10°01’
Býk
10°01’
6:
Střelec
16°19’
Blíženci
16°19’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
26°34’
11
Slun./Luna:
Beran
7°49’
10


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »