Robert Urich wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Urich
(Robert Michael Urich)

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.12. 1946 - 21:40h
Místo:
Toronto, Ohio
Země:
Věk:
† 55 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
16.4.2002 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec

Robert Urich - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
19.12.1946 - 21:40  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.12.1946 - 02:40  
US, Toronto:
40°28' s.š., 80°36' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Urich 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Robert Urich
datum narození 19.12.1946
(herec, instagram)

Robert Urich - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Prezidentův muž 2: Ground Zero
(2002) - Pomsta v Clover Bend
(2002) - Noc vlka
(2001) - Dirty Harry: The Original
(2001) - Těžký návrat
(2001) - Pro lásku k Olivii
(2001) - Late Boomers (TV seriál)
(2001) - Emeril (TV seriál)
(1999) - Nebezpečný vlak
(1999) - Miracle on the 17th Green
(1998) - Vpád do Ameriky (TV seriál)
(1998) - Loď lásky (TV seriál)
(1997) - Katastrofa letu č.19
(1996) - The Lazarus Man (TV seriál)
(1996) - Captains Courageous
(1996) - The Angel of Pennsylvania Avenue
(1995) - Spenser: A Savage Place
(1995) - She Stood Alone: The Tailhook Scandal
(1995) - Kůň pro Danny
(1994) - To Save the Children
(1994) - Spenser: The Judas Goat
(1994) - Spenser: Bledí králové a princové
(1994) - Největší světová kouzla 1
(1994) - Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet
(1993) - Vražedné vztahy
(1993) - Spenser: Ceremony
(1993) - A Musical Christmas at Walt Disney World
(1993) - It Had to Be You (TV seriál)
(1992) - Věrný pes Jock
(1992) - Souboj s oceánem
(1992) - Slepcova lest
(1992) - Revolver
(1992) - Křižovatky (TV seriál)
(1992) - Dvojité ostří
(1991) - Útěk před smrtí
(1991) - Do cizích rukou
(1990) - Circus of the Stars #15
(1990) - A Quiet Little Neighborhood, a Perfect Little Murder
(1990) - Pohřbena zaživa
(1990) - Blind Faith
(1990) - American Dreamer (TV seriál)
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Vrah ve tmě
(1989) - Spooner
(1989) - She Knows Too Much
(1989) - Osamělá holubice (TV seriál)
(1989) - Noční procházka
(1989) - The Comeback
(1988) - Dubnové ráno
(1987) - Amerika (TV seriál)
(1986) - Young Again
(1986) - Útěk v řetězech
(1985) - Turk 182!
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1985) - Bulvární plátek
(1984) - Mistral's Daughter (TV seriál)
(1984) - Ledoví piráti
(1984) - Invitation to Hell
(1984) - His Mistress
(1983) - Princess Daisy
(1982) - Gavilan (TV seriál)
(1982) - Endangered Species
(1982) - Dělej, co umíš
(1981) - The Bob Hope Anniversary Show
(1981) - Battle of the Network Stars X
(1981) - All-Star Comedy Birthday Party from West Point
(1981) - Sixty Years of Seduction
(1981) - Smrt u Hell's Gate
(1980) - Bob Hope for President
(1980) - The Shadow Box
(1980) - Fighting Back
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - Paul Lynde at the Movies
(1979) - A Christmas Special... With Love, Mac Davis
(1979) - Battle of the Network Stars VI
(1979) - The Television Annual: 1978/1979
(1979) - When She Was Bad...
(1978) - Battle of the Network Stars V
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Vega$
(1978) - Leave Yesterday Behind
(1977) - Tabitha (TV seriál)
(1977) - Soap (TV seriál)
(1977) - Get Rich Quick (TV seriál)
(1977) - Bunco
(1976) - The Alan Hamel Show
(1975) - The Specialists
(1975) - S.W.A.T. (TV seriál)
(1974) - Killdozer
(1973) - Magnum Force
(1973) - Bob & Carol & Ted & Alice (TV seriál)
Robert Urich - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.12.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Urich 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Urich - herec

se narodil 19.12.1946 ve městě Toronto, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Urich

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Robert Urich
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
27°36’
5
 
LunaLuna:
Štír
20°31’
4
 
MerkurMerkur:
Střelec
9°23’
4
 
VenušeVenuše:
Štír
19°42’
3
 
MarsMars:
Kozoroh
2°00’
5
 
JupiterJupiter:
Štír
18°09’
3
 
SaturnSaturn:
Lev
8°05’
12
R
UranUran:
Blíženci
19°26’
10
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°38’
2
 
PlutoPluto:
Lev
13°05’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°46’
10
R
Černá LunaLilith:
Střelec
25°21’
5
 
CheirónCheirón:
Štír
5°01’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
3°26’
2
Domy:
Lev
26°21’
Vodnář
26°21’
2:
Panna
19°04’
8:
Ryby
19°04’
3:
Váhy
16°54’
9:
Beran
16°54’
Štír
19°56’
Býk
19°56’
5:
Střelec
25°07’
Blíženci
25°07’
6:
Kozoroh
27°51’
Rak
27°51’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
8°08’
11
Slun./Luna:
Střelec
9°04’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920 - 2002) herec

Dánsko král Kristián X.
(*1870 - 1947) dánský král

Česká republika Ferdinand Peroutka
(*1895 - 1978) spisovatel, dramatik, publicista, prozaik, esejista

Velká Británie Steve Marriott
(*1947 - 1991) zpěvák, skladatel, kytarista

Německo Franz Carl Achard
(*1753 - 1821) pruský chemik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »