Robert Webber wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Webber

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Santa Ana, Kalifornie
Země:
Věk:
† 64 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Robert Webber - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.10.1924 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Webber 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Robert Webber
datum narození 14.10.1924
(herec, instagram)

Robert Webber - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1989) - Behind God's Back
(1988) - Honba za xenomorfem
(1987) - The Ladies
(1987) - Bláznivá
(1986) - Vraždící stroj
(1985) - Wild Geese II
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - In Like Flynn
(1985) - Half Nelson
(1984) - Půvabné svaly
(1984) - No Man's Land
(1984) - Cover Up (TV seriál)
(1983) - Shooting Stars
(1983) - Hvězdolet I.
(1982) - Who Dares Wins
(1982) - Víc než další milostný příběh
(1982) - Špatné je dobré
(1982) - Chicago Story (TV seriál)
(1982) - Don't Go to Sleep
(1981) - The Two Lives of Carol Letner
(1981) - Trhák
(1981) - Darkroom (TV seriál)
(1981) - Bret Maverick (TV seriál)
(1980) - Vojín Benjaminová
(1980) - Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
(1980) - My budoucí hvězdy
(1980) - Milenci na neděli
(1979) - 10
(1979) - The Streets of L.A.
(1979) - Odvahu a nohy na ramena
(1979) - Gardenia, il giustiziere della mala
(1978) - Šampión
(1978) - Pomsta Růžového pantera
(1978) - Kaz (TV seriál)
(1977) - Passi di morte perduti nel buio
(1977) - Madame Claude
(1977) - L'Imprécateur
(1977) - The Choirboys
(1977) - Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
(1976) - Squadra antifurto
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Bitva o Midway
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - S.W.A.T. (TV seriál)
(1975) - Soldat Duroc, ça va être ta fête
(1975) - Policajt v Hongkongu
(1975) - Death Stalk
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Přineste mi hlavu Alfreda Garcii
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Murder or Mercy
(1974) - The Manhunter (TV seriál)
(1973) - Tenafly (TV seriál)
(1973) - The Magician (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Hawkins (TV seriál)
(1973) - Griff (TV seriál)
(1973) - Double Indemnity
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Search (TV seriál)
(1972) - Cutter
(1972) - Banyon (TV seriál)
(1972) - Banacek (TV seriál)
(1971) - Thief
(1971) - Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - Macédoine
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - The Young Lawyers (TV seriál)
(1970) - The Great White Hope
(1970) - San Francisco International Airport (TV seriál)
(1970) - The Movie Murderer
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1970) - Hauser's Memory
(1969) - The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - The Big Bounce
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Manon 70
(1967) - Tucet špinavců
(1967) - Qualcuno ha tradito
(1967) - Nedělejte zmatek
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - Vyloupení banky v L. A.
(1966) - The Silencers
(1966) - Tecnica di un omicidio
(1966) - Harper
(1965) - A Statue for 'The Sandpiper'
(1965) - The Third Day
(1965) - Písečný ptáček
(1965) - Hysteria
(1964) - The Rogues (TV seriál)
(1964) - Mr. Broadway (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Stripper
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - The Greatest Show on Earth (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Espionage (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - Stoney Burke (TV seriál)
(1962) - The Paradine Case
(1962) - The Nun and the Sergeant
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - New York Confidential (TV seriál)
(1959) - Brenner (TV seriál)
(1959) - Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1957) - Dvanáct rozhněvaných mužů
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Phil Silvers Show (TV seriál)
(1953) - Three Steps to Heaven (TV seriál)
(1953) - Eye Witness (TV seriál)
(1951) - Tales of Tomorrow (TV seriál)
(1951) - Out There (TV seriál)
(1950) - Starlight Theatre (TV seriál)
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Highway 301
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.10.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Webber 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Webber - herec

se narodil 14.10.1924 ve městě Santa Ana, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Webber

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Robert Webber
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
20°51’
 
LunaLuna:
Býk
9°57’
 
MerkurMerkur:
Váhy
12°38’
 
VenušeVenuše:
Panna
7°46’
 
MarsMars:
Vodnář
28°26’
 
JupiterJupiter:
Střelec
16°30’
 
SaturnSaturn:
Štír
3°25’
 
UranUran:
Ryby
18°20’
R
NeptunNeptun:
Lev
22°06’
 
PlutoPluto:
Rak
13°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
19°47’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
22°58’
 
CheirónCheirón:
Beran
22°25’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »