Robert Z'Dar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Z'Dar
(Robert J. Zdarsky)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
† 64 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Robert Z'Dar - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.6.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Z'Dar 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Robert Z'Dar
datum narození 3.6.1950
(herec, instagram)

Robert Z'Dar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Precious Mettle
(2016) - Cannibals
(2015) - A Blood Story
(2014) - Easter Sunday
(2013) - Super Hell 3: Dreams of Horror
(2013) - Monsters on Main Street
(2013) - The Mob
(2013) - High on the Hog
(2012) - The Voices from Beyond
(2012) - Rogue Assassin
(2012) - Mountain Mafia
(2012) - Little Creeps
(2012) - Drummer for the Mob
(2011) - Death from Above
(2010) - The Waiter
(2010) - Post-Mortem
(2010) - Obscurus Lupa Presents (TV seriál)
(2010) - Not Another B Movie
(2009) - Meltdown
(2009) - La Femme Vampir
(2006) - Voices from the Graves
(2006) - Spaced Out
(2005) - Super Hell
(2005) - Drawing Blood
(2004) - Vampire Blvd.
(2003) - Zombiegeddon
(2003) - Scary Tales: The Return of Mr. Longfellow
(2003) - Rock n' Roll Cops 2: The Adventure Begins
(2002) - When Heaven Comes Down
(2002) - Trance
(2002) - Mob Daze
(2002) - Body Shop
(2000) - Dangerous Highway
(1999) - Tyrone
(1999) - Deadly Currency
(1998) - The Waterfront
(1998) - The Thief & the Stripper
(1998) - No Rest for the Wicked
(1998) - Guns of El Chupacabra II: The Unseen
(1998) - Fatal Pursuit
(1998) - Decay
(1998) - Crimes of the Chupacabra
(1997) - Pocket Ninjas
(1997) - Komando totálního nasazení
(1997) - Hollywood Cops
(1997) - Guns of El Chupacabra
(1997) - Future War
(1996) - The Searcher
(1996) - Professional Affair
(1996) - Lone Tiger
(1996) - Fugitive X: Innocent Target
(1996) - Dangerous Cargo
(1996) - Bouřlivé noci
(1996) - American Chinatown
(1995) - Run Like Hell
(1995) - Red Line
(1995) - Equal Impact
(1995) - Enter the Blood Ring
(1995) - Destination Vegas
(1994) - Silent Fury
(1994) - Projekt Mozaika
(1994) - Professional Affair
(1994) - Night Realm
(1994) - Ill Met by Moonlight
(1994) - The Devil's Pet
(1993) - Wild Cactus
(1993) - Pochod časem
(1993) - Marked for Murder
(1993) - Europejska noc
(1993) - Dvojitý úder
(1992) - Žabí město 2
(1992) - The Summoned
(1992) - Shadow of the Dragon
(1992) - Maniac Cop III - Odznak mlčení
(1992) - Legenda o vlčích horách
(1992) - The Divine Enforcer
(1991) - Tichý oheň
(1991) - Policajt samurai
(1991) - The Killer's Edge
(1991) - Gangsteři
(1991) - The Big Sweat
(1991) - Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
(1990) - Svět naruby
(1990) - Soultaker
(1990) - Maniac Cop 2
(1990) - Konečné řešení
(1990) - Killing American Style
(1990) - Flash (TV seriál)
(1990) - Dračí souboj
(1989) - Tango a Cash
(1988) - Vycvičen zabíjet
(1988) - Vražda na revanš
(1988) - Oltář zla
(1988) - Město ve slepé uličce
(1988) - Maniac Cop
(1988) - Hra o život
(1988) - Grotesque
(1987) - The Night Stalker
(1987) - Cherry 2000
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - Hot Chili
(1985) - Hellhole
(1985) - Flesh and Bullets

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.6.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Z'Dar 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Z'Dar - herec

se narodil 3.6.1950 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Z'Dar

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Robert Z'Dar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
12°20’
 
LunaLuna:
Kozoroh
23°22’
 
MerkurMerkur:
Býk
20°19’
 
VenušeVenuše:
Býk
2°10’
 
MarsMars:
Panna
27°10’
 
JupiterJupiter:
Ryby
6°34’
 
SaturnSaturn:
Panna
12°53’
 
UranUran:
Rak
3°46’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°42’
R
PlutoPluto:
Lev
16°03’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
3°59’
R
Černá LunaLilith:
Býk
15°49’
 
CheirónCheirón:
Střelec
19°06’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »