Robin Sachs wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robin Sachs
(Robin David Sachs)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
1.2.2013 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Robin Sachs - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.2.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robin Sachs 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Robin Sachs
datum narození 5.2.1951
(herec, instagram)

Robin Sachs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Resident Evil: Zatracení
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2006) - Torchwood (TV seriál)
(2004) - Greece: Secrets of the Past
(2003) - Northfork
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - Megalodon
(2001) - Dannyho parťáci
(2001) - Alias (TV seriál)
(1999) - Spongebob v kalhotách (TV seriál)
(1999) - Galaxy Quest
(1998) - Babylon 5: Na počátku
(1997) - Ztracený svět: Jurský park
(1997) - Ravager
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1996) - Zvláštní efekty (TV seriál)
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Pan nikdo (TV seriál)
(1995) - Baywatch Nights (TV seriál)
(1994) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - The Return of Ironside
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1991) - Herman's Head (TV seriál)
(1991) - Dynasty: The Reunion
(1989) - A Fine Romance (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1986) - Deadly Recruits
(1986) - Cold War Killers
(1986) - The Alamut Ambush
(1985) - C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1983) - Number 10 (TV seriál)
(1983) - Chessgame (TV seriál)
(1982) - Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
(1980) - Lady Killers (TV seriál)
(1978) - Rumpole of the Bailey (TV seriál)
(1978) - Král Richard II.
(1977) - Rob Roy (TV seriál)
(1977) - The Disappearance
(1975) - Quiller (TV seriál)
(1973) - Centre Play (TV seriál)
(1972) - Vampire Circus
(1972) - Love and Mr Lewisham (TV seriál)
(1972) - Jindřich VIII. a jeho šest žen
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1971) - Upstairs, Downstairs (TV seriál)
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.2.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robin Sachs 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robin Sachs - herec

se narodil 5.2.1951 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robin Sachs

Dnes se narodili
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Robin Sachs
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
15°52’
 
LunaLuna:
Vodnář
4°47’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
23°59’
 
VenušeVenuše:
Ryby
5°48’
 
MarsMars:
Ryby
10°58’
 
JupiterJupiter:
Ryby
12°10’
 
SaturnSaturn:
Váhy
1°50’
R
UranUran:
Rak
5°59’
R
NeptunNeptun:
Váhy
19°28’
R
PlutoPluto:
Lev
18°43’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°54’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
13°25’
 
CheirónCheirón:
Střelec
29°41’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Rudolph Valentino
(*1895 - 1926) herec

Česká republika Adolf Loos
(*1870 - 1933) architekt, purista

Česká republika Jiřina Šejbalová
(*1905 - 1981) herečka

Česká republika Miloslav Jágr
(*1927 - 1997) průmyslový výtvarník, malíř a ilustrátor, profesor VŠUP, režisér

Spojené státy Norman Wexler
(*1926 - 1999) spisovatel, scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »