Robin Thomas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robin Thomas
(Robin Thomas Grossman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pittsfield, Massachusetts
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Robin Thomas - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.2.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robin Thomas 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Robin Thomas
datum narození 12.2.1949
(herec, instagram)

Robin Thomas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Dreamland
(2016) - Delirium
(2015) - Minkow
(2015) - Babysitter
(2014) - Ve spárech minulosti
(2013) - Pacific Rim - Útok na Zemi
(2013) - Cleaners (TV seriál)
(2012) - A Green Story
(2011) - Záměna (TV seriál)
(2011) - The Pool Boys
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2010) - Změna je život (TV seriál)
(2010) - Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
(2010) - Bones
(2008) - 90210: Nová generace (TV seriál)
(2007) - Za svitu měsíce (TV seriál)
(2005) - Novou cestou
(2005) - Just Legal (TV seriál)
(2005) - Jane Doeová: Deklarace nezávislosti
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Nezvěstný syn
(2002) - Zloději času
(2002) - Rockerky
(2002) - Drama v pensylvánském dole
(2001) - Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta
(2000) - More Dogs Than Bones
(2000) - Kandidáti
(1999) - Horse Sense
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Městečko Halloween
(1998) - Manželství s nepřítelem
(1997) - Prodavač iluzí
(1997) - High Stakes
(1996) - Chameleon
(1996) - Color Me Perfect
(1996) - Amityville: Dollhouse
(1995) - Jade
(1995) - An Element of Truth
(1993) - Without Warning: Terror in the Towers
(1993) - The Mommies (TV seriál)
(1993) - Mladej a já
(1993) - For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story
(1992) - Citizen Cohn
(1991) - Případ doktorky Willisové
(1990) - Vzpomínky na vraždu
(1990) - Vítej doma, Roxy Carmichaelová
(1990) - Schůzky se smrtí
(1989) - Noc mrtvých
(1988) - Who Gets the Friends?
(1988) - Baby Boom (TV seriál)
(1987) - Summer School
(1987) - Haunted by Her Past
(1986) - Ohledně minulé noci
(1986) - Matlock: Diary of a Perfect Murder
(1986) - A Fighting Choice
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1983) - Svengali
(1964) - Another World (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.2.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robin Thomas 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robin Thomas - herec

se narodil 12.2.1949 ve městě Pittsfield, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robin Thomas

Dnes se narodili
Spojené státy Tommy Lee Jones
(*1946) herec

Česká republika Petr Haničinec
(*1930) herec

Spojené státy Oliver Stone
(*1946) režisér, scénárista, herec

Francie Louis J. Gasnier
(*1875) režisér, herec

Velká Británie Tom Hardy
(*1977) herec, režisér


Robin Thomas
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
23°27’
 
LunaLuna:
Lev
11°06’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
4°56’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
7°38’
 
MarsMars:
Ryby
0°35’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
19°57’
 
SaturnSaturn:
Panna
3°32’
R
UranUran:
Blíženci
26°41’
R
NeptunNeptun:
Váhy
14°58’
R
PlutoPluto:
Lev
15°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°11’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
23°01’
 
CheirónCheirón:
Střelec
7°56’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926 - 2017) herec

Česká republika Otakar Vávra
(*1911 - 2011) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Václav Kliment Klicpera
(*1792 - 1859) dramatik, básník, prozaik

Švédsko král Gustav VI. Adolf
(*1882 - 1973) král

Německo Walter Buch
(*1883 - 1949) právník, důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »