Rod Cameron wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rod Cameron
(Nathan Roderick Cox)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Calgary, Alberta
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Rod Cameron - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
7.12.1910 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rod Cameron 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rod Cameron
datum narození 7.12.1910
(herec, instagram)

Rod Cameron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1977) - Love and the Midnight Auto Supply
(1975) - Psychic Killer
(1975) - Jessi's Girls
(1971) - The Last Movie
(1971) - Evel Knievel
(1967) - Il Piombo e la carne
(1966) - Old Firehand
(1966) - Black Dragon of Manzanar
(1966) - The Baron's African War
(1965) - The Bounty Killer
(1965) - Requiem for a Gunfighter
(1964) - Le Pistole non discutono
(1963) - The Gun Hawk
(1961) - Gunfight in Black Horse Canyon
(1959) - Coronado 9 (TV seriál)
(1958) - The Man Who Died Twice
(1958) - Escapement
(1957) - Spoilers of the Forest
(1956) - Yaqui Drums
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1955) - Santa Fe Passage
(1955) - Passport to Treason
(1955) - Headline Hunters
(1955) - The Fighting Chance
(1955) - Double Jeopardy
(1954) - Hell's Outpost
(1954) - Cesta na jihozápad
(1953) - The Steel Lady
(1953) - San Antone
(1953) - City Detective (TV seriál)
(1952) - Woman of the North Country
(1952) - Wagons West
(1952) - Ride the Man Down
(1952) - The Jungle
(1952) - Fort Osage
(1951) - The Sea Hornet
(1951) - Oh! Susanna
(1951) - Cavalry Scout
(1950) - Stage to Tucson
(1950) - Short Grass
(1950) - Dakota Lil
(1949) - Stampede
(1949) - Brimstone
(1948) - The Plunderers
(1948) - Strike It Rich
(1948) - River Lady
(1948) - Panhandle
(1948) - Belle Starr's Daughter
(1947) - Pirates of Monterey
(1946) - The Runaround
(1945) - Swing Out, Sister
(1945) - Salome, Where She Danced
(1945) - Renegades of the Rio Grande
(1945) - Frontier Gal
(1945) - Beyond the Pecos
(1944) - Trigger Trail
(1944) - Riders of the Santa Fe
(1944) - The Old Texas Trail
(1944) - Mrs. Parkington
(1944) - Boss of Boomtown
(1943) - The Kansan
(1943) - The Good Fellows
(1943) - Secret Service in Darkest Africa
(1943) - Riding High
(1943) - No Time for Love
(1943) - Honeymoon Lodge
(1943) - Gung ho!: Ofenzíva v Pacifiku
(1943) - G-men vs. the Black Dragon
(1942) - Wake Island
(1942) - True to the Army
(1942) - The Remarkable Andrew
(1942) - The Forest Rangers
(1942) - The Fleet's In
(1942) - Star Spangled Rhythm
(1942) - Priorities on Parade
(1942) - Commandos Strike at Dawn
(1941) - The Night of January 16th
(1941) - The Parson of Panamint
(1941) - Pacific Blackout
(1941) - Nothing But the Truth
(1941) - No Hands on the Clock
(1941) - The Monster and the Girl
(1941) - Life with Henry
(1941) - I Wanted Wings
(1941) - Henry Aldrich for President
(1941) - Buy Me That Town
(1941) - Among the Living
(1940) - The Quarterback
(1940) - Rangers of Fortune
(1940) - North West Mounted Police
(1940) - Christmas in July
(1939) - Stará panna
(1939) - Heritage of the Desert
Rod Cameron - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.12.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rod Cameron 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rod Cameron - herec

se narodil 7.12.1910 ve městě Calgary, Alberta, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rod Cameron

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Rod Cameron
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
14°31’
 
LunaLuna:
Vodnář
17°01’
 
MerkurMerkur:
Střelec
28°04’
 
VenušeVenuše:
Střelec
17°10’
 
MarsMars:
Štír
21°00’
 
JupiterJupiter:
Štír
5°14’
 
SaturnSaturn:
Býk
0°17’
R
UranUran:
Kozoroh
23°03’
 
NeptunNeptun:
Rak
21°05’
R
PlutoPluto:
Blíženci
27°09’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°44’
R
Černá LunaLilith:
Štír
29°07’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
28°16’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik

Francie Henri Dutilleux
(*1916 - 2013) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »