Rod La Rocque wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rod La Rocque
(Roderick La Rocque de la Rour)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Rod La Rocque - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.11.1898 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rod La Rocque 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rod La Rocque
datum narození 20.11.1898
(herec, instagram)

Rod La Rocque - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1962) - The Great Chase
(1961) - Hollywood: The Golden Years
(1952) - This Is Your Life
(1941) - To je John Doe
(1940) - Smrtelné setkání
(1940) - Dr. Christian Meets the Women
(1940) - Dark Streets of Cairo
(1939) - Zvoník od Matky Boží
(1938) - International Crime
(1937) - The Shadow Strikes
(1937) - Clothes and the Woman
(1936) - Till We Meet Again
(1936) - Taming the Wild
(1936) - Preview Murder Mystery
(1936) - The Drag-Net
(1935) - Mystery Woman
(1935) - Hi, Gaucho!
(1935) - Frisco Waterfront
(1933) - S. O. S. ledovec
(1933) - S.O.S. Iceberg
(1930) - One Romantic Night
(1930) - Let Us Be Gay
(1930) - Beau Bandit
(1929) - The Locked Door
(1929) - Our Modern Maidens
(1929) - The One Woman Idea
(1929) - The Man and the Moment
(1929) - The Delightful Rogue
(1928) - Stand and Deliver
(1928) - Slečna Peggy v pokušení
(1928) - Love Over Night
(1928) - Hold 'Em Yale
(1928) - Captain Swagger
(1927) - The Fighting Eagle
(1927) - Resurrection
(1926) - Red Dice
(1926) - Gigolo
(1926) - The Cruise of the Jasper B
(1926) - Bachelor Brides
(1925) - Zlaté lože
(1925) - Wild, Wild Susan
(1925) - The Coming of Amos
(1925) - Night Life of New York
(1925) - Braveheart
(1924) - Triumph
(1924) - A Society Scandal
(1924) - Přízeň bohů
(1924) - Phantom Justice
(1924) - Feet of Clay
(1924) - Carevna
(1923) - Jazzmania
(1923) - The French Doll
(1923) - Don't Call It Love
(1923) - Desatero přikázání
(1922) - A Woman's Woman
(1922) - What's Wrong with the Women?
(1922) - Slim Shoulders
(1921) - Suspicious Wives
(1921) - Paying the Piper
(1920) - Thimble, Thimble
(1920) - A Philistine in Bohemia
(1920) - Life
(1920) - The Garter Girl
(1920) - Easy to Get
(1920) - The Common Sin
(1919) - The Trap
(1918) - The Venus Model
(1918) - Uneasy Money
(1918) - Ruggles of Red Gap
(1918) - A Perfect 36
(1918) - A Perfect Lady
(1918) - Money Mad
(1918) - Let's Get a Divorce
(1918) - Hidden Fires
(1917) - Sadie Goes to Heaven
(1917) - Filling His Own Shoes
(1917) - The Fable of the Speedy Sprite
(1917) - Efficiency Edgar's Courtship
(1916) - The War Bride of Plumville
(1916) - The Face in the Mirror
(1916) - Destiny
(1915) - The Alster Case
Rod La Rocque - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1898) Vilma Bánky - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1908) Lupe Velez
(*1899) Gloria Swanson
(*1901) Bebe Daniels
(*1897) Pola Negri

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.


Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.11.1898 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rod La Rocque 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rod La Rocque - herec

se narodil 20.11.1898 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rod La Rocque

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Rod La Rocque
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
28°13’
 
LunaLuna:
Vodnář
25°29’
 
MerkurMerkur:
Střelec
15°37’
 
VenušeVenuše:
Střelec
15°28’
R
MarsMars:
Lev
6°23’
 
JupiterJupiter:
Váhy
28°36’
 
SaturnSaturn:
Střelec
12°49’
 
UranUran:
Střelec
3°28’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
24°03’
R
PlutoPluto:
Blíženci
15°01’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°41’
R
Černá LunaLilith:
Rak
19°04’
 
CheirónCheirón:
Střelec
2°43’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »