Rod Steiger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rod Steiger
(Rodney Stephen Steiger)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Westhampton, New York
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
9.7.2002 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

Rod Steiger - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taeger (X)
Datum narození:
12.4.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rod Steiger 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Rod Steiger
datum narození 12.4.1925
(herec, instagram)

Rod Steiger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - An Unlikely Weapon
(2005) - James Dean: Forever Young
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Elizabeth Taylor: England's Other Elizabeth
(2002) - Kulečníkoví blázni
(2001) - Muhammad Ali: Through the Eyes of the World
(2001) - A Month of Sundays
(2001) - Lightmaker
(2001) - The Hollywood Sign
(2001) - Bludný Holanďan
(2000) - Unforgettable Diana Dors
(2000) - Režiséři: Robert Altman
(2000) - End of Days: The Beginning
(2000) - Strip Mall (TV seriál)
(2000) - The Last Producer
(2000) - Animated Epics: Moby Dick
(1999) - The Best of Film Noir
(1999) - Amazonie (TV seriál)
(1999) - Léto v Alabamě
(1999) - Konec světa
(1999) - Kámoš 2
(1999) - Hurikán v ringu
(1999) - Cypress Edge
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Kingdom of Shadows
(1998) - Zvířátka
(1998) - Tělo a duše
(1998) - The Snatching of Bookie Bob
(1998) - Modern Vampires
(1998) - Fotograf
(1998) - Alexandria Hotel
(1997) - Off the Menu: The Last Days of Chasen's
(1997) - The Directors: Norman Jewison
(1997) - Pravda a lež
(1997) - The Kid
(1997) - Inkognito
(1996) - Scene by Scene
(1996) - James Dean: A Portrait
(1996) - Rukojmí nebo komplic?
(1996) - Mars útočí!
(1996) - Livers Ain't Cheap
(1996) - Kölcsönkapott idö
(1996) - Kámoš
(1996) - Jilmová ulice
(1996) - Dalva
(1995) - James Dean and Me
(1995) - Ve jménu cti
(1995) - Out There
(1995) - OP Center
(1995) - Little Surprises
(1995) - Každý den je neděle
(1995) - Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story
(1995) - Doctor Zhivago: The Making of a Russian Epic
(1995) - Columbo: Podivní spojenci
(1995) - Captain Nuke and the Bomber Boys
(1994) - Specialista
(1994) - Nákaza
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - Tales of the City (TV seriál)
(1993) - Soused
(1992) - The American Film Institute Salute to Sidney Poitier
(1992) - Lincoln
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Vrah na zakázku
(1992) - Sinatra
(1992) - Hráč
(1991) - Svérázná spravedlnost
(1991) - In the Line of Duty: Manhunt in the Dakotas
(1991) - The Ballad of the Sad Cafe
(1990) - Muži bez respektu
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Exiles
(1989) - Šance pro všechny
(1989) - Passion and Paradise
(1989) - Noci v Tennessee
(1989) - Lednový muž
(1989) - Djavolji raj
(1988) - Hello Actors Studio
(1988) - Desperado: Avalanche at Devil's Ridge
(1988) - American Gothic
(1987) - Change of Heart
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - The Kindred
(1987) - Hra s ohněm
(1986) - Meč Gideonův
(1985) - Hollywoodské ženy (TV seriál)
(1984) - Obnažená tvář
(1984) - Hrdinové
(1983) - James Bond: The First 21 Years
(1983) - Cook a Peary: Boj o severní pól
(1982) - I Love Liberty
(1982) - Kouzelný vrch
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Vyvolení
(1981) - Lion of the Desert
(1981) - Divoké kočky
(1980) - The Lucky Star
(1979) - Zlatá horečka na Klondiku
(1979) - Výstřely pro lásku
(1979) - Válečný kříž
(1979) - Horor v Amityville
(1978) - Wolf Lake
(1978) - P.Ě.S.T.
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1976) - Great Performances: Dance in America
(1976) - W. C. Fields and Me
(1975) - Nevinní se špinavýma rukama
(1975) - Hennessy
(1974) - Poslední dny Mussoliniho
(1973) - Lucky Luciano
(1973) - Lolly-Madonna XXX
(1973) - Eroi, Gli
(1971) - Hlavu dolů
(1971) - Happy Birthday, Wanda June
(1970) - Waterloo
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Hemingway's Spain: A Love Affair
(1969) - Three Into Two Won't Go
(1969) - The Illustrated Man
(1968) - Takhle se s dámou nejedná
(1968) - Seržant
(1967) - V žáru noci
(1967) - La Ragazza e il generale
(1966) - Smrt obchodního cestujícího
(1965) - The Loved One
(1965) - E venne un uomo
(1965) - Doktor Živago
(1964) - Zastavárník
(1964) - The Movie Maker
(1964) - Indifferenti, Gli
(1963) - Ruce nad městem
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - 13 West Street
(1962) - Nejdelší den
(1962) - Convicts 4
(1961) - The Mark
(1961) - An einem Freitag um halb zwölf
(1960) - Seven Thieves
(1959) - Al Capone
(1958) - Decision (TV seriál)
(1958) - Cry Terror!
(1957) - The Unholy Wife
(1957) - Na druhou stranu mostu
(1957) - Letící šíp
(1956) - Tím hůř, když padnou
(1956) - Jubal
(1956) - Back from Eternity
(1955) - Velký nůž
(1955) - The Court-Martial of Billy Mitchell
(1955) - Oklahoma
(1954) - V přístavu
(1954) - Producers' Showcase (TV seriál)
(1951) - Teresa
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

Rod Steiger - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Rod Steiger - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1931) Claire Bloom - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1932) Elizabeth Taylor
(*1931) Diana Dors
(*1928) Valerie French

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.4.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rod Steiger 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rod Steiger - herec

se narodil 12.4.1925 ve městě Westhampton, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rod Steiger

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Rod Steiger
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
22°03’
 
LunaLuna:
Střelec
5°53’
 
MerkurMerkur:
Býk
1°49’
R
VenušeVenuše:
Beran
19°03’
 
MarsMars:
Blíženci
12°29’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
21°18’
 
SaturnSaturn:
Štír
12°25’
R
UranUran:
Ryby
23°10’
 
NeptunNeptun:
Lev
19°53’
R
PlutoPluto:
Rak
11°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
10°15’
R
Černá LunaLilith:
Rak
13°00’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°00’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »