Roger Moore wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roger Moore
(Roger George Moore)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.10. 1927 - 00:45h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 89 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
23.5.2017 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec

Roger Moore - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
14.10.1927 - 00:45  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.10.1927 - 00:45  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roger Moore 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Roger Moore
datum narození 14.10.1927
(herec, instagram)

Roger Moore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Connemara Days
(2016) - The Saint
(2016) - The Carer
(2015) - Summer Night, Winter Moon
(2014) - From Borehamwood to Hollywood: The Rise and Fall and Rise of Elstree
(2013) - Bond's Greatest Moments
(2012) - Top Gear: Bondovský speciál
(2012) - Nosálov
(2011) - Cesta ke slávě Tonyho Curtise
(2011) - A Princess for Christmas
(2011) - The Lighter
(2010) - Christopher Lee - Gentleman des Grauens
(2010) - Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
(2010) - Gnomes and Trolls: The Forest Trial
(2008) - Strada
(2008) - Agent Crush
(2007) - True Bond
(2006) - The Morning After: Remembering the Persuaders!
(2005) - Foley & McColl: This Way Up
(2004) - The Best of So Graham Norton
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Prinsesse Alexandra og verdens børn
(2002) - James Bond: A BAFTA Tribute
(2002) - The Real James Bond's Gadgets
(2002) - Premiere Bond: Die Another Day
(2002) - Bondovy dívky jsou věčné
(2002) - Best Ever Bond
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Na svoji vesni
(2002) - Místo činu: Brémy - Stíny
(2001) - The Secret KGB Sex Files
(2001) - The Secret KGB Paranormal Files
(2001) - In 80 Jahren um die Welt
(2001) - Nepřítel
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Victoria Wood with All the Trimmings
(2000) - The BBC and the BAFTA Tribute to Michael Caine
(2000) - Silhouettes: The James Bond Titles
(2000) - Never Can Say Goodbye: The Sheena Easton Story
(2000) - The Music of James Bond
(2000) - KGB UFO kontakty
(2000) - Ken Adam: Designing Bond
(2000) - Inside 'The Spy Who Loved Me'
(2000) - Inside 'The Man with the Golden Gun'
(2000) - Inside 'Octopussy'
(2000) - Inside 'Moonraker'
(2000) - Inside 'For Your Eyes Only'
(2000) - Inside 'A View to a Kill'
(2000) - Harry Saltzman: Showman
(2000) - Dávejte pozor, 007
(2000) - Victoria's Secrets
(1999) - Zavraždení Johna Fitzgeralda Kennedyho
(1999) - Příběh Jamese Bonda
(1999) - Intimate Portrait: Stefanie Powers
(1999) - Inside 'Live and Let Die'
(1999) - And the Word Was Bond
(1999) - Children Without Childhood (TV seriál)
(1999) - The Dream Team (TV seriál)
(1999) - D.R.E.A.M. Team
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - So Graham Norton
(1998) - The Best of British (TV seriál)
(1998) - Spice Girls: British Invasion, Unauthorized & Spicy
(1998) - The Secret KGB UFO Files
(1998) - A Royal Birthday Celebration
(1998) - Changing the World Forever: The Kiwanis Fight Againts IDD
(1997) - The Secrets of 007: The James Bond Files
(1997) - Svatý
(1997) - Spice World
(1997) - Brigitte & Friends (TV seriál)
(1996) - Souboj cti
(1995) - The World of 007
(1995) - Three Decades of James Bond 007
(1995) - Roger Moore: A Matter of Class
(1995) - James Bond 007: Yesterday and Today
(1995) - In Search of James Bond with Jonathan Ross
(1994) - The Vision: The Making of the 'Three Tenors in Concert'
(1994) - Michael Caine: Rozbití bariéry
(1994) - Nesmrtelný
(1993) - Yhdenillan pysäkki
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Orphans of a Wine Dark Sea
(1993) - The King and I: Recording a Hollywood Dream
(1993) - Growing Up
(1992) - Gottschalk Late Night
(1992) - Gomorron
(1991) - DAS!
(1991) - Hotýlek
(1990) - Frank Sinatra: The Best Is Yet to Come
(1990) - Oheň, led a dynamit
(1990) - My Riviera (TV seriál)
(1990) - Býčí oko
(1989) - BingoLotto
(1988) - The Racing Experience
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - The Trouble with Michael Caine
(1987) - The Magic Snowman
(1986) - Bonds Are Forever
(1985) - Vyhlídka na vraždu
(1984) - James Bond 007: Coming Attractions
(1984) - Obnažená tvář
(1983) - James Bond in India
(1983) - Kletba Růžového pantera
(1983) - Chobotnička
(1982) - Night of 100 Stars
(1981) - Of Muppets and Men: The Making of 'The Muppet Show'
(1981) - Tajný závod
(1981) - Jen pro tvé oči
(1980) - Ann-Margret: Hollywood Movie Girls
(1980) - Mořští vlci
(1980) - Milenci na neděli
(1980) - Londýnské spiknutí
(1979) - NDR Talk Show
(1979) - Útěk do Atén
(1979) - Moonraker
(1979) - Ffolkes
(1978) - Divoké husy
(1977) - The Hollywood Greats (TV seriál)
(1977) - Špion, který mě miloval
(1976) - Volání na ďábla
(1976) - Sporting Chance
(1976) - Sherlock Holmes v New Yorku
(1976) - Esecutori, Gli
(1975) - Šťastná ruka
(1974) - Bacharach 74
(1974) - Muž se zlatou zbraní
(1974) - Mission: Monte Carlo
(1974) - Gold
(1973) - Žít a nechat zemřít
(1971) - The Persuaders! (TV seriál)
(1970) - Muž, který pronásledoval sám sebe
(1969) - Vendetta for the Saint
(1969) - Křížovka
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - The Fiction Makers
(1967) - The Pat Boone Show
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1962) - The Saint (TV seriál)
(1962) - Branco di vigliacchi, Un
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Sins of Rachel Cade
(1961) - Il Ratto delle sabine
(1961) - Gold of the Seven Saints
(1959) - The Miracle
(1959) - The Alaskans (TV seriál)
(1958) - Ivanhoe (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1956) - This Happy Breed
(1956) - Diane
(1955) - The King's Thief
(1955) - Interrupted Melody
(1954) - Když jsem naposledy viděl Paříž
(1953) - Páni mají radši blondýnky
(1951) - One Wild Oat
(1949) - Trottie True
(1949) - Paper Orchid
(1949) - A House in the Square
(1946) - Piccadilly Incident
(1946) - Gaiety George
(1945) - Perfect Strangers
(1945) - Caesar a Kleopatra

Roger Moore - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Roger Moore - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1947) Wenche Myhre

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.10.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roger Moore 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roger Moore - herec

se narodil 14.10.1927 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roger Moore

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Roger Moore
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
19°40’
3
 
LunaLuna:
Blíženci
3°59’
10
 
MerkurMerkur:
Štír
13°47’
4
 
VenušeVenuše:
Panna
11°26’
2
 
MarsMars:
Váhy
21°57’
3
 
JupiterJupiter:
Ryby
25°47’
8
R
SaturnSaturn:
Střelec
4°36’
4
 
UranUran:
Beran
0°42’
8
R
NeptunNeptun:
Lev
28°31’
1
 
PlutoPluto:
Rak
17°09’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°49’
11
R
Černá LunaLilith:
Váhy
24°54’
3
 
CheirónCheirón:
Býk
4°23’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
5°27’
5
Domy:
Lev
19°46’
Vodnář
19°46’
2:
Panna
8°13’
8:
Ryby
8°13’
3:
Váhy
2°27’
9:
Beran
2°27’
Štír
4°56’
Býk
4°56’
5:
Střelec
14°28’
Blíženci
14°28’
6:
Kozoroh
21°04’
Rak
21°04’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
27°21’
11
Slun./Luna:
Lev
11°50’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »