Roger Trapp wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roger Trapp

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herec

Roger Trapp - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.9.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roger Trapp 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Roger Trapp
datum narození 18.9.1932
(herec, instagram)

Roger Trapp - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Ripoux anonymes (TV seriál)
(2010) - Je ne vous oublierai jamais
(2004) - Zloduch Albert
(2001) - Středa, ten šílený den!
(2001) - Fifi Martingale
(1999) - La Dilettante
(1996) - Allumettes suédoises, Les (TV seriál)
(1990) - Joséphine en tournée
(1989) - Masque, Le (TV seriál)
(1987) - Club de rencontres
(1986) - Guerre des femmes, La (TV seriál)
(1985) - Le réveillon
(1985) - À nous les garçons
(1984) - Pinot simple flic
(1984) - Péchés originaux (TV seriál)
(1984) - Les Parents ne sont pas simples cette année
(1984) - Nebezpečné známosti
(1984) - Disparitions (TV seriál)
(1984) - Âge vermeil, L' (TV seriál)
(1983) - Y a-t-il un pirate sur l'antenne?
(1983) - Tout le monde peut se tromper
(1983) - Éducation anglaise
(1982) - Le Rose et le blanc
(1982) - Noc ve Varennes
(1982) - Adieu aux as, L' (TV seriál)
(1981) - Vosička
(1981) - Sans famille (TV seriál)
(1981) - Les Folies d'Élodie
(1980) - Retour en force
(1980) - My budoucí hvězdy
(1980) - Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
(1979) - Roi qui vient du sud, Le (TV seriál)
(1979) - Laisse-moi rêver
(1979) - Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
(1978) - Si vous n'aimez pas ça, n'en dégoûtez pas les autres
(1978) - Voltaire (TV seriál)
(1978) - Robert Macaire
(1978) - Plein les poches pour pas un rond...
(1978) - L'Hôtel de la plage
(1977) - Perversités suédoises
(1977) - Impressions d'Afrique
(1976) - Komisař Moulin (TV seriál)
(1975) - Jack (TV seriál)
(1975) - Inspecteur mène l'enquête, L' (TV seriál)
(1975) - Histoire d'O
(1975) - Le Futur aux trousses
(1974) - Pain noir, Le (TV seriál)
(1974) - Jean Pinot, médecin d'aujourd'hui (TV seriál)
(1974) - Grandes pompes, En
(1974) - Gil Blas de Santillane (TV seriál)
(1973) - Porteuse de pain, La (TV seriál)
(1973) - Mohicans de Paris, Les (TV seriál)
(1973) - Ligne de démarcation, La (TV seriál)
(1973) - Le machin
(1973) - L'Insolent
(1972) - Le Journal d'un suicidé
(1972) - Elle cause plus, elle flingue
(1971) - Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
(1971) - Quentin Durward (TV seriál)
(1971) - Macédoine
(1971) - L'échafaudage
(1971) - François Gaillard (TV seriál)
(1971) - Dossier prostitution
(1971) - Crime et châtiment
(1970) - Umřít na lásku
(1970) - Osamělý muž
(1970) - Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
(1970) - Le Cinéma de papa
(1970) - Brigade des maléfices, La (TV seriál)
(1970) - Atlantský val
(1969) - Trois hommes sur un cheval
(1969) - Que ferait donc Faber? (TV seriál)
(1969) - Podivuhodná příchuť majetku
(1969) - Les Gros malins
(1969) - Faites donc plaisir aux amis
(1969) - L'Auvergnat et l'autobus
(1968) - Ukradené polibky
(1968) - Béru et ces dames
(1967) - Sedmkrát žena
(1967) - Les Risques du métier
(1967) - Les dossiers de l'écran (TV seriál)
(1967) - Lagardère (TV seriál)
(1967) - Le Dimanche de la vie
(1966) - Zahradník z Argenteuil
(1966) - Qui êtes-vous, Polly Maggoo?
(1966) - Fantomas kontra Scotland Yard
(1966) - Compagnons de Jehu, Les (TV seriál)
(1966) - Allô Police (TV seriál)
(1965) - Train bleu s'arrête 13 fois, Le (TV seriál)
(1965) - Svatouškové (TV seriál)
(1965) - Prachy a smůla
(1965) - Médard et Barnabé (TV seriál)
(1965) - Lady L
(1965) - Jojo
(1965) - Fifi Pírko
(1964) - Les Pieds nickelés
(1964) - Ni figue ni raisin (TV seriál)
(1964) - La Chance et l'amour
(1964) - Aimez-vous les femmes?
(1963) - Les Veinards
(1963) - Šaráda
(1963) - Le Magot de Josefa
(1963) - Honba za kytarami
(1962) - Neděle ve Ville d'Avray
(1962) - Nápadník
(1962) - Cartouche
(1961) - La Gamberge
(1960) - Cyrano de Bergerac
(1958) - Posledních pět minut (TV seriál)
(1957) - En votre âme et conscience (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.9.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roger Trapp 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roger Trapp - herec

se narodil 18.9.1932 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roger Trapp

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Roger Trapp
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
25°20’
 
LunaLuna:
Býk
5°40’
 
MerkurMerkur:
Panna
16°01’
 
VenušeVenuše:
Lev
9°44’
 
MarsMars:
Rak
28°35’
 
JupiterJupiter:
Panna
8°15’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°16’
R
UranUran:
Beran
22°25’
R
NeptunNeptun:
Panna
8°23’
 
PlutoPluto:
Rak
23°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°26’
R
Černá LunaLilith:
Býk
15°23’
 
CheirónCheirón:
Býk
28°33’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
8xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »