Rolf Labbart wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rolf Labbart
(Rolf Gustav Labbart)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Mänttä
Země:
Povolání:
herec

Rolf Labbart - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.4.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rolf Labbart 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rolf Labbart
datum narození 2.4.1922
(herec, instagram)

Rolf Labbart - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1998) - Isänmaan toivot (TV seriál)
(1995) - Tuomitut (TV seriál)
(1993) - Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
(1991) - Rölli - hirmuisia kertomuksia
(1991) - Isänmaan kaikuja (TV seriál)
(1989) - Valkoinen nainen
(1989) - Raseri
(1988) - Nuoruuteni savotat
(1988) - Kuutamosonaatti
(1985) - Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
(1983) - Harjunpää och kalla döden (TV seriál)
(1982) - Presidentti (TV seriál)
(1980) - Živote, tady jsem!
(1979) - Herr Puntila och hans dräng Matti
(1978) - Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
(1977) - Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
(1977) - Isältä pojalle
(1976) - Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
(1975) - Sirkka ja Sakari (TV seriál)
(1973) - Pohjantähti
(1971) - Rauhanneuvottelut
(1971) - Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
(1970) - Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi
(1969) - Yhdeksän miehen saappaat (TV seriál)
(1969) - Viisitoista narua rahaa
(1969) - Teatterituokio: Suomen paras näyttelijä
(1969) - Teatterituokio: Kihlajaiset
(1969) - Oikeusjuttu
(1969) - Lyyli ja aikamiespoikansa Anselmi (TV seriál)
(1969) - Kolme valkoista paitaa
(1968) - Uhkapeli
(1968) - Teatterituokio: Leskimies Jarl
(1968) - Teatterituokio: Junamatkalla
(1968) - Täällä Pohjantähden alla
(1968) - Skyytian välikohtaus
(1968) - Perimmäisten ammattien äärellä
(1968) - Liejukana
(1968) - Jännitysnäytelmä: Ovi
(1968) - Jännitysnäytelmä: Anteeksi, väärä numero
(1968) - Itätuuli
(1968) - Hyväntahtoinen poliisikomisario
(1967) - Teatterituokio: Pyhän Patrikin päivä eli Luutnantin keinot
(1967) - Olviretki Schleusingenissa
(1967) - Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
(1967) - Köysi
(1967) - Kahden maanantain muisto
(1967) - Alaston kuningas
(1966) - Kuningas IV
(1966) - Kapituliherra
(1966) - Herakles
(1966) - Henrik IV
(1966) - Hanski (TV seriál)
(1966) - Don Perlimplinin ja Belisan puutarharakkaus
(1966) - Biedermann ja tuhopolttajat
(1965) - Viitospöydän nuoripari
(1965) - Valtatiellä
(1964) - Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
(1957) - Syntipukki
(1952) - Yö on pitkä
(1952) - Komppanian neropatit
(1950) - Köyhä laulaja
(1950) - Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta
(1949) - Keittiökavaljeerit
(1949) - Isäntä soittaa hanuria
(1948) - Onnen-Pekka
(1948) - Neljästoista vieras
(1948) - Kalle Aaltosen morsian

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.4.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rolf Labbart 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rolf Labbart - herec

se narodil 2.4.1922 ve městě Mänttä
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rolf Labbart

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Rolf Labbart
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
11°57’
 
LunaLuna:
Blíženci
8°16’
 
MerkurMerkur:
Ryby
21°43’
 
VenušeVenuše:
Beran
24°51’
 
MarsMars:
Střelec
18°37’
 
JupiterJupiter:
Váhy
14°16’
R
SaturnSaturn:
Váhy
3°38’
R
UranUran:
Ryby
11°23’
 
NeptunNeptun:
Lev
13°18’
R
PlutoPluto:
Rak
7°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°49’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
9°48’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°18’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »