Roman Hemala wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roman Hemala

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Velká Bíteš
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Roman Hemala - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.1.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roman Hemala 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Roman Hemala
datum narození 11.1.1925
(herec, instagram)

Roman Hemala - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Pátek čtrnáctého
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2002) - Borůvkový vrch
(2002) - Arianin souboj
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Ideální manžel
(2000) - Dračí doupě
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - Operace Noah
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Dům poslední radosti
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1994) - Saturnin (TV seriál)
(1994) - Nebeský pláč
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Diamantové meče
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Skládačka
(1990) - Přísahám a slibuji (TV seriál)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Hauři
(1986) - Jsi krásná
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1983) - Jako kníže Rohan
(1983) - ...A bílá bledla, až celkem ztmavla
(1982) - Schůzka se stíny
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Neúplné zatmění
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Křtiny
(1980) - Plavci v pohádce
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1979) - Pyžamo
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Mys Dobré naděje
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Companiero
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1971) - Klíč
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1966) - Čertouská poudačka
(1964) - Starci na chmelu
(1964) - ...a pátý jezdec je Strach
(1963) - Maškaráda
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV seriál)
(1960) - Těžká Barbora (divadelní záznam)
(1949) - DS - 70 nevyjíždí

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.1.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roman Hemala 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roman Hemala - herec

se narodil 11.1.1925 ve městě Velká Bíteš
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roman Hemala

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Roman Hemala
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
20°46’
 
LunaLuna:
Lev
5°51’
 
MerkurMerkur:
Střelec
28°05’
 
VenušeVenuše:
Střelec
25°42’
 
MarsMars:
Beran
14°09’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
5°32’
 
SaturnSaturn:
Štír
12°50’
 
UranUran:
Ryby
18°26’
 
NeptunNeptun:
Lev
22°00’
R
PlutoPluto:
Rak
12°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
15°04’
R
Černá LunaLilith:
Rak
2°53’
 
CheirónCheirón:
Beran
20°09’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »