Roman Luknár wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roman Luknár

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1965 (?)
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec

Roman Luknár - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1965 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roman Luknár 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Roman Luknár
datum narození v roce *1965
(herec, instagram)

Roman Luknár - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2016) - Případ Andrey S.
(2015) - Všechny moje lásky (TV seriál)
(2015) - Kukučka (TV seriál)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Neviditelní (TV seriál)
(2014) - Nemôžeš, či nechceš
(2014) - Fair Play
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - 13. komnata Romana Luknára
(2013) - Film o filme: Kandidát
(2013) - Smrtonosná past: Opět v akci
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Kandidát
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Slávik 2011
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Robinson & Crusoe
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2011) - Legendy popu
(2011) - Slovenské kino (TV seriál)
(2011) - Zlomok sekundy (TV seriál)
(2011) - Love
(2011) - Lidice
(2010) - Zdi jsou vysoké a tlusté
(2009) - Tango s komármi
(2009) - Rádio (TV seriál)
(2009) - Pokoj v duši
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2009) - Nedodržený slib
(2008) - Smog
(2008) - Profesionáli (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Nestyda
(2008) - Karamazovi
(2007) - Hit storočia
(2007) - Medvídek
(2006) - Kráska v nesnázích
(2005) - Opposite Sex
(2004) - Duše jako kaviár
(2003) - Los novios búlgaros
(2003) - La Dona de gel
(2003) - Bloodlines
(2002) - Zloba
(2002) - Guerreros
(2001) - Úsmev, prosím!
(2000) - Polštář Jadvigy
(1998) - Buen novio, Un
(1998) - A tiro limpio
(1996) - Menos que cero
(1996) - Malena es un nombre de tango
(1995) - Zahrada
(1995) - Auf dünnem Eis
(1994) - Vášnivý polibek
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Dobrodinec
(1990) - Zelený papagáj (divadelní záznam)
(1990) - Poslední
(1990) - Let asfaltového holuba
(1990) - Dumky
(1989) - Tajomstvá pod viečkami
(1989) - Škola detektívky (TV seriál)
(1989) - Prstienky z kukučiny
(1989) - Chodník cez Dunaj
(1989) - Húkanie sovy
(1988) - Tri priadky
(1988) - Štek
(1988) - Mali ste mi to povedať
(1988) - Ja, stará mama, Iliko a Illarion
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - O tom, ako šibal Peterko mäsiara Kocha prekabátil
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1986) - Nástupca
(1986) - Milovaný Célimar
(1986) - Chlapec do náručia
(1986) - Fotograf
(1986) - Čarbák
(1985) - Štvrtá hlava draka
(1985) - Kára plná bolesti
(1984) - Zločin Arthura Savilla
(1983) - Zajac na diaľnici
(1982) - Posledný svojho rodu
(1981) - Stalo sa pozajtra (TV seriál)
(1981) - Paradajka za rohom
(1981) - Môj otec
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Poviem mu to sám
(1979) - Cena priateľstva (TV seriál)
(1978) - Haló, tu Jakub!

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roman Luknár 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roman Luknár - herec

se narodil v roce *1965 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roman Luknár

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Roman Luknár
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
10°46’
 
LunaLuna:
Rak
3°01’
 
MerkurMerkur:
Býk
28°40’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
24°02’
 
MarsMars:
Panna
17°47’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
9°10’
 
SaturnSaturn:
Ryby
16°38’
 
UranUran:
Panna
10°46’
 
NeptunNeptun:
Štír
18°02’
R
PlutoPluto:
Panna
13°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
13°57’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°58’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°18’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »