Roman Skamene wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roman Skamene

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1954 (?)
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Roman Skamene - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1954 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roman Skamene 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Roman Skamene
datum narození v roce *1954
(herec, instagram)

Roman Skamene - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Pustina (TV seriál)
(2016) - Policejní historky
(2015) - Bezdružice (TV seriál)
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Bony a klid 2
(2013) - Novotný za humny
(2013) - Jedlíci aneb Sto kilo lásky
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Film o filmu: Bony a klid
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Veni, vidi, vici
(2008) - TOP STAR magazín
(2006) - 13. komnata Romana Skamene
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2004) - Kinobazar
(2004) - Jak přežít nepohodu
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Vabank
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - O ztracené lásce (TV seriál)
(2000) - Věštírna
(2000) - Tmavomoudrý svet
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - DERBY
(1999) - Čtveráci
(1999) - Nebát se a nakrást
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)
(1997) - Senzibilšou
(1997) - Novoty
(1997) - Rosa alchemica
(1996) - Mňága - Happy End
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Na hraně
(1995) - Kulihrášek a zakletá princezna
(1995) - Divoké pivo
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Kupé
(1994) - Čundrcountryshow
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Štace
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - Nahota na prodej
(1993) - Krvavý román
(1993) - Kanárská spojka
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Pochodeň (TV seriál)
(1992) - O vodníkovi a housličkách
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1992) - Dobročinný večírek
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Tankový prapor
(1990) - Šaráda
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Jak Vojtěch pro princeznu do ohně skočil
(1990) - Houpačka
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Království stromů
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Komu straší ve věži
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Teta (TV seriál)
(1987) - Sychravé království
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - Pohled z hlubin
(1987) - Pehavý Max a strašidlá
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV seriál)
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Bony a klid
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Vánoční Růženka
(1986) - Smrt krásných srnců
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Pták Žal
(1984) - Poslední mejdan
(1984) - O princezně Solimánské
(1984) - O nosaté čarodějnici
(1984) - Falešný princ
(1984) - Cesta kolem mé hlavy
(1983) - Sestřičky
(1983) - Petra a Pavla
(1983) - Letný strom radosti
(1983) - Domeček plný koleček
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Mezičas
(1981) - Láska na druhý pohled
(1981) - Horečka všedního dne
(1981) - Fénix
(1980) - Princové jsou na draka
(1980) - Pastýřská pohádka
(1980) - Meluzína
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - O vysoké věži
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Jedno malé sídlisko (TV seriál)
(1978) - Čarovné prstýnky
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Volání rodu
(1977) - Osada Havranů
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Jablíčko se dokoulelo
(1976) - Panenka z vltavské tůně
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Jezevec
(1975) - Rytíř
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Linecké pečivo
(1975) - Dvojí svět hotelu Pacifik
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Princ Chocholouš
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Dlouhá cesta
(1973) - Přijela k nám pouť
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Javorová fujarka
(1972) - Dotek motýla
(1972) - Boříkovy lapálie (TV seriál)
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Podezřelé prázdniny
(1971) - Nikdo mi nic nepoví
(1971) - Dívka na koštěti
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - Ďábelské líbánky
(1969) - Záhada hlavolamu (TV seriál)
(1969) - Odvážná slečna
(1967) - Útěk

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roman Skamene 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roman Skamene - herec

se narodil v roce *1954 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roman Skamene

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Roman Skamene
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
8°45’
 
LunaLuna:
Střelec
8°31’
 
MerkurMerkur:
Štír
3°53’
 
VenušeVenuše:
Štír
21°20’
 
MarsMars:
Kozoroh
18°17’
 
JupiterJupiter:
Rak
26°45’
 
SaturnSaturn:
Štír
8°10’
 
UranUran:
Rak
27°14’
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°09’
 
PlutoPluto:
Lev
26°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°12’
R
Černá LunaLilith:
Štír
12°17’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°05’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »