Ron Howard wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ron Howard
(Ronald William Howard)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.3. 1954 - 09:03h
Místo:
Duncan, Oklahoma
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
scénárista, režisér

Ron Howard - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.3.1954 - 09:03  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.3.1954 - 15:03  
US, Duncan:
34°30' s.š., 97°57' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ron Howard 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ron Howard
datum narození 1.3.1954
(scénárista, režisér, instagram)

Ron Howard - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ron Howard - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie
(2015) - Champs
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Americké klasické vozy
(2013) - Nash
(2013) - Don't Say No Until I Finish Talking
(2013) - The Arrested Development Documentary Project
(2012) - 64. Emmy Awards
(2011) - On Story
(2011) - Cormanův svět
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2011) - The Death and Return of Superman
(2010) - Industrial Light & Magic: Creating the Impossible
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - Nejlepší hollywoodští režiséři (TV seriál)
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2007) - Rencontres de cinéma
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Řekni jim, kdo jsi
(2004) - Frasier - analýza smíchu
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Tom Hanks
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Film o filmu: Čistá duše
(2001) - The Movie Loft
(2001) - TVography: Laverne & Shirley
(2001) - TVography: Happy Days
(2001) - Intimate Portrait: Cindy Williams
(2001) - From Morf to Morphing: The Dawn of Digital Filmmaking
(2001) - Čistá duše
(2001) - Agent Bílá krvinka
(2000) - Inside TV Land: The Andy Griffith Show
(2000) - Chuck Jones: Extremes and In-Betweens, a Life in Animation
(2000) - Nezávislý
(2000) - Grinch
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Od Hvězdných válek k Hvězdným válkám
(1999) - John Ford - americká vize
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 2 - Cannes
(1999) - Edtv: Caught in the Camera's Eye
(1999) - Celebrity Profile: Henry Winkler
(1998) - One Vision
(1998) - The Making of 'American Graffiti'
(1998) - CBS: The First 50 Years
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1997) - Henry Fonda - tichý muž z Hollywoodu
(1997) - Frank Capra's American Dream
(1996) - Ztracený Měsíc: Triumf Apolla 13
(1995) - A Day with
(1994) - Homeward Bound
(1993) - George Lucas: Heroes, Myths and Magic
(1993) - Andy Griffith Show Reunion
(1992) - The Magical World of Chuck Jones
(1992) - Happy Days Reunion Special
(1991) - The Charlie Rose Show
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Return to Mayberry
(1983) - When Your Lover Leaves
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - Noční služba
(1982) - The Mork & Mindy/Laverne & Shirley/Fonz Hour (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Fire on the Mountain
(1981) - Bitter Harvest
(1980) - Where Have All the Children Gone
(1980) - Fonz and the Happy Days Gang (TV seriál)
(1980) - Act of Love
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - More American Graffiti
(1978) - NBC Salutes the 25th Anniversary of the Wonderful World of Disney
(1977) - Battle of the Network Stars II
(1977) - Grand Theft Auto
(1976) - The Captain and Tennille
(1976) - A Special Olivia Newton-John
(1976) - Battle of the Network Stars
(1976) - An All-Star Tribute to John Wayne
(1976) - Střelec
(1976) - I'm a Fool
(1976) - The First Nudie Musical
(1976) - Eat My Dust
(1975) - Huckleberry Finn
(1974) - Spikesova banda
(1974) - The Migrants
(1974) - Locusts
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1973) - Happy Mother's Day, Love George
(1973) - Americké graffiti
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1971) - The Smith Family (TV seriál)
(1970) - The Wild Country
(1970) - Smoke
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1967) - A Boy Called Nuthin'
(1965) - Village of the Giants
(1963) - The Courtship of Eddie's Father
(1962) - Obchodník s hudbou
(1961) - Door-to-Door Maniac
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1959) - The Journey
(1956) - Frontier Woman

Ron Howard - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ron Howard - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.3.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ron Howard 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ron Howard - scénárista, režisér

se narodil 1.3.1954 ve městě Duncan, Oklahoma, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ron Howard

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Ron Howard
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
10°29’
11
 
LunaLuna:
Kozoroh
23°41’
10
 
MerkurMerkur:
Ryby
10°03’
11
R
VenušeVenuše:
Ryby
17°55’
12
 
MarsMars:
Střelec
10°43’
8
 
JupiterJupiter:
Blíženci
17°01’
2
 
SaturnSaturn:
Štír
9°13’
7
R
UranUran:
Rak
19°17’
4
R
NeptunNeptun:
Váhy
25°45’
7
R
PlutoPluto:
Lev
23°23’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
21°35’
10
R
Černá LunaLilith:
Váhy
18°14’
6
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
26°08’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
8°32’
11
Domy:
Beran
25°21’
Váhy
25°21’
2:
Býk
28°29’
8:
Štír
28°29’
3:
Blíženci
23°01’
9:
Střelec
23°01’
Rak
15°22’
Kozoroh
15°22’
5:
Lev
9°59’
Vodnář
9°59’
6:
Panna
12°01’
Ryby
12°01’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
5°21’
11
Slun./Luna:
Vodnář
17°05’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »