Ron Randell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ron Randell
(Ronald Egan Randell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Balmain, Nový Jižní Wales
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
11.6.2005 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec

Ron Randell - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.10.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ron Randell 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ron Randell
datum narození 8.10.1918
(herec, instagram)

Ron Randell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1983) - Bez šance
(1977) - Lovers and Friends (TV seriál)
(1971) - Whity
(1971) - The Seven Minutes
(1967) - To Chase a Million
(1966) - Savage Pampas
(1964) - Heiss weht der Wind
(1964) - Das Haus auf dem Hügel
(1963) - Oro per i Cesari
(1963) - Follow the Boys
(1962) - Nejdelší den
(1961) - Toller Hecht auf krummer Tour
(1961) - Most Dangerous Man Alive
(1961) - Král králů
(1958) - Davy
(1957) - The Story of Esther Costello
(1957) - The Girl in Black Stockings
(1957) - O.S.S. (TV seriál)
(1957) - Morning Call
(1956) - The She-Creature
(1956) - Quincannon, stopař z pohraničí
(1956) - Beyond Mombasa
(1956) - Bermuda Affair
(1955) - I Am a Camera
(1955) - The Hostage
(1955) - Final Column
(1955) - Desert Sands
(1955) - Count of Twelve
(1954) - One Just Man
(1953) - The Yellow Robe
(1953) - The Triangle
(1953) - The Mississippi Gambler
(1953) - Líbej mě Katko
(1953) - The Girl on the Pier
(1952) - Orient Express (TV seriál)
(1952) - Captive Women
(1952) - The Brigand
(1951) - Lorna Doone
(1951) - China Corsair
(1950) - Tyrant of the Sea
(1950) - Counterspy Meets Scotland Yard
(1949) - The Lone Wolf and His Lady
(1949) - Omoo-Omoo the Shark God
(1949) - Make Believe Ballroom
(1948) - The Mating of Millie
(1948) - The Loves of Carmen
(1948) - The Sign of the Ram
(1947) - It Had to Be You
(1947) - Bulldog Drummond Strikes Back
(1947) - Bulldog Drummond at Bay
(1946) - A Son Is Born
(1946) - Smithy
(1944) - Mít a nemít
(1943) - South West Pacific
(1942) - 100,000 Cobbers
Ron Randell - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.10.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ron Randell 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ron Randell - herec

se narodil 8.10.1918 ve městě Balmain, Nový Jižní Wales, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ron Randell

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Ron Randell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
14°23’
 
LunaLuna:
Štír
21°00’
 
MerkurMerkur:
Váhy
9°08’
 
VenušeVenuše:
Váhy
2°35’
 
MarsMars:
Střelec
5°04’
 
JupiterJupiter:
Rak
14°43’
 
SaturnSaturn:
Lev
24°55’
 
UranUran:
Vodnář
24°04’
R
NeptunNeptun:
Lev
8°59’
 
PlutoPluto:
Rak
6°39’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
16°11’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
18°06’
 
CheirónCheirón:
Beran
0°35’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »