Ron Rifkin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ron Rifkin
(Saul M. Rifkin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herec

Ron Rifkin - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.10.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ron Rifkin 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ron Rifkin
datum narození 31.10.1939
(herec, instagram)

Ron Rifkin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Limitless (TV seriál)
(2014) - Mind Games (TV seriál)
(2012) - The Words
(2012) - Doteky osudu (TV seriál)
(2010) - Peep World
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2006) - Puls
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2002) - Polibkem to začíná
(2002) - Nejhorší obavy
(2002) - Na křídlech vážky
(2001) - Intimate Portrait: Lee Grant
(2001) - Vězeňská správkyně
(2001) - Sam the Man
(2001) - Majestic
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Úmyslný čin
(2000) - Riziko
(2000) - Rabín, kněz a krásná blondýna
(2000) - Kytička pro Algernona
(2000) - Drop Back Ten
(2000) - Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
(2000) - Cucák
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1998) - Vyjednavač
(1997) - Leaving L.A. (TV seriál)
(1997) - L. A. - Přísně tajné
(1996) - Zkouška ohněm
(1996) - Norma Jean a Marilyn
(1996) - Ještě na to máme!
(1995) - Last Summer in the Hamptons
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - W.S.H.
(1994) - W.S.H.
(1994) - Vlk
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Tajemná vražda na Manhattanu
(1992) - Queen Esther
(1992) - Manželé a manželky
(1991) - The Sunset Gang
(1991) - JFK
(1990) - The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
(1990) - Three Hotels
(1987) - Conspiracy: The Trial of the Chicago 8
(1986) - Vražda v uniformě
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Odvaha
(1985) - Evergreen (TV seriál)
(1985) - Do You Remember Love
(1984) - Kidco
(1984) - Concealed Enemies
(1984) - Americký mogul
(1983) - Vichry války (TV seriál)
(1983) - Podraz II
(1983) - Another Woman's Child
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1982) - The Day the Bubble Burst
(1981) - Vyvolení
(1979) - Mrs. R's Daughter
(1978) - Velká finta
(1978) - Rabbit Test
(1978) - A Question of Guilt
(1978) - Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1978) - Columbo: Předveď dokonalou vraždu
(1977) - In the Glitter Palace
(1975) - Vstupte
(1975) - One Day at a Time (TV seriál)
(1975) - The Night That Panicked America
(1975) - Když je všechno jinak (TV seriál)
(1975) - The Dream Makers
(1974) - Get Christie Love!
(1973) - Adam's Rib (TV seriál)
(1972) - The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
(1972) - Silent Running
(1972) - Awake and Sing!
(1969) - Flareup
(1969) - The Devil's 8

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.10.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ron Rifkin 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ron Rifkin - herec

se narodil 31.10.1939 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ron Rifkin

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Ron Rifkin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
7°09’
 
LunaLuna:
Blíženci
15°38’
 
MerkurMerkur:
Štír
28°59’
 
VenušeVenuše:
Štír
21°41’
 
MarsMars:
Vodnář
18°19’
 
JupiterJupiter:
Ryby
29°52’
R
SaturnSaturn:
Beran
27°03’
R
UranUran:
Býk
20°28’
R
NeptunNeptun:
Panna
24°36’
 
PlutoPluto:
Lev
2°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
28°48’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
5°08’
 
CheirónCheirón:
Rak
20°03’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »