Ronald Fraser wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ronald Fraser
(Ronald Gordon Fraser)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ashton-under-Lyne
Země:
Věk:
† 66 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ronald Fraser - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.4.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ronald Fraser 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ronald Fraser
datum narození 11.4.1930
(herec, instagram)

Ronald Fraser - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - Vrbičky pod sněhem
(1996) - Moll Flandersová
(1996) - Madson (TV seriál)
(1995) - The Vet (TV seriál)
(1995) - Heavy Weather
(1994) - Class Act (TV seriál)
(1993) - The Mystery of Edwin Drood
(1992) - Virtual Murder (TV seriál)
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - The Blackheath Poisonings (TV seriál)
(1991) - Dej mu to
(1989) - Aféra Profumo
(1988) - The Play on One (TV seriál)
(1987) - Fortunes of War (TV seriál)
(1987) - The Adventures of a Lady (TV seriál)
(1986) - Úplní začátečníci
(1986) - Lovejoy (TV seriál)
(1986) - Boon (TV seriál)
(1986) - Aventuriers du Nouveau-Monde, Les (TV seriál)
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1983) - Taggart (TV seriál)
(1982) - Tangiers
(1982) - Stopa Růžového pantera
(1982) - Q.E.D. (TV seriál)
(1982) - The Comic Strip Presents (TV seriál)
(1981) - Pygmalion
(1981) - Návrat na Brideshead (TV seriál)
(1980) - The Gentle Touch (TV seriál)
(1979) - Spooner's Patch (TV seriál)
(1979) - Minder (TV seriál)
(1978) - Pennies from Heaven (TV seriál)
(1978) - The Famous Five (TV seriál)
(1978) - Divoké husy
(1977) - Mr. Big (TV seriál)
(1977) - Hardcore
(1977) - The Crezz (TV seriál)
(1977) - Come Play with Me
(1976) - Star Maidens (TV seriál)
(1975) - Paper Tiger
(1975) - Man in the Zoo
(1975) - Inspektor Regan (TV seriál)
(1974) - Vlaštovky a Amazonky
(1974) - Percyho možnosti
(1974) - Dial M for Murder (TV seriál)
(1972) - Rentadick
(1972) - Ó, jak jsi strašný!
(1971) - Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
(1971) - The Magnificent Seven Deadly Sins
(1970) - The Rise and Rise of Michael Rimmer
(1970) - Příliš pozdní hrdina
(1970) - The Misfit (TV seriál)
(1969) - Obývací ložnice
(1969) - Hříšný Davey
(1968) - The Fifty Seventh Saturday
(1968) - Sebastian
(1968) - Luther
(1968) - Likvidace sestry George
(1967) - The Whisperers
(1967) - Sword of Honour (TV seriál)
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1967) - Half Hour Story (TV seriál)
(1967) - Fathom
(1966) - This Man Craig (TV seriál)
(1966) - Major Barbara
(1965) - The Troubleshooters (TV seriál)
(1965) - Let Fénixe
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - Victim Five
(1964) - Theatre 625 (TV seriál)
(1964) - Do toho, do toho!
(1964) - Daylight Robbery
(1964) - Crooks in Cloisters
(1964) - The Beauty Jungle
(1963) - Vlivní lidé
(1963) - The Punch and Judy Man
(1963) - Girl in the Headlines
(1963) - First Night (TV seriál)
(1963) - Doctor Who (TV seriál)
(1962) - Private Potter
(1962) - The Pot Carriers
(1962) - Po stopách trosečníků
(1962) - Out of This World (TV seriál)
(1961) - The DuPont Show of the Week
(1961) - The Avengers (TV seriál)
(1961) - Nejlepší nepřítel
(1961) - The Hellions
(1961) - The Girl on the Boat
(1961) - Drama 61-67 (TV seriál)
(1961) - Don't Bother to Knock
(1961) - Comedy Playhouse (TV seriál)
(1960) - There Was a Crooked Man
(1960) - Poutníci za sluncem
(1960) - The Long and the Short and the Tall
(1960) - Danger Man (TV seriál)
(1960) - Bootsie and Snudge (TV seriál)
(1960) - Bobbikins
(1959) - No Hiding Place (TV seriál)
(1959) - Nick of the River (TV seriál)
(1959) - ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
(1959) - The Flying Doctor (TV seriál)
(1958) - The Invisible Man (TV seriál)
(1958) - Nom-de-Plume (TV seriál)
(1957) - O.S.S. (TV seriál)
(1957) - Black Ice
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.4.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ronald Fraser 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ronald Fraser - herec

se narodil 11.4.1930 ve městě Ashton-under-Lyne, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ronald Fraser

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Ronald Fraser
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
20°52’
 
LunaLuna:
Panna
28°03’
 
MerkurMerkur:
Býk
1°35’
 
VenušeVenuše:
Býk
6°38’
 
MarsMars:
Ryby
19°43’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
13°31’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°47’
 
UranUran:
Beran
11°53’
 
NeptunNeptun:
Panna
1°02’
R
PlutoPluto:
Rak
17°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
3°36’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
6°14’
 
CheirónCheirón:
Býk
12°35’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »