Rosalind Chao wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rosalind Chao
(Chao Jyalin)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herečka

Rosalind Chao - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.9.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rosalind Chao 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Rosalind Chao
datum narození 23.9.1957
(herečka, instagram)

Rosalind Chao - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Stockholm, Pennsylvania
(2014) - Inteligence (TV seriál)
(2014) - Forever (TV seriál)
(2010) - Událost (TV seriál)
(2005) - Zábavný společník
(2005) - A co když je to pravda?
(2004) - W.I.T.C.H. (TV seriál)
(2004) - Lékařské záhady (TV seriál)
(2004) - Hlava rodiny (TV seriál)
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Zabydleni
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Mezi námi děvčaty
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Tři slepé myšky
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Muž z Elysejských polí
(2001) - Jmenuji se Sam
(2001) - Impostor: Živá zbraň
(2000) - Gideon's Crossing (TV seriál)
(2000) - Enemies of Laughter
(2000) - Citizen Baines (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - The Parkers (TV seriál)
(1999) - Get Real (TV seriál)
(1999) - Druhá šance (TV seriál)
(1998) - Lovec z podsvětí (TV seriál)
(1998) - Jak přicházejí sny
(1997) - Linie násilí
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1996) - To Love, Honor, and Deceive
(1996) - Special Report: Journey to Mars
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1994) - Web of Deception
(1994) - Všude dobře, doma nejlíp
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Milostná aféra
(1994) - Kouzelný školní autobus (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Klub šťastných žen
(1992) - Neviditelný na útěku
(1992) - Narušitelé
(1991) - Zlaté prokletí
(1990) - Last Flight Out
(1990) - Drug Wars: The Camarena Story
(1990) - Denial
(1988) - Shooter
(1988) - Bílý duch
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Spies (TV seriál)
(1987) - Slamdance
(1987) - Max Headroom (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1987) - Beauty and the Beast (TV seriál)
(1986) - Shao ye de mo nan
(1986) - Jack and Mike
(1985) - Stingray (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1983) - The Terry Fox Story
(1983) - M*A*S*H: Nashledanou, sbohem a amen
(1983) - M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
(1983) - Když chlap zešílí
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Moonlight
(1981) - Twirl
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Oko za oko
(1981) - The Harlem Globetrotters on Gilligan's Island
(1980) - Souboj cti
(1979) - The Ultimate Impostor
(1979) - The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
(1979) - Mysterious Island of Beautiful Women
(1979) - A Man Called Sloane (TV seriál)
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - The Incredible Hulk: Married
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Diff'rent Strokes (TV seriál)
(1977) - The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
(1977) - The Amazing Spider-Man (TV seriál)
(1975) - One Day at a Time (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1972) - Anna and the King (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1968) - Here's Lucy (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Olše

Olše

Keltský horoskop
Škoda, že lidé zrozených pod vládou Olše jsou tolik vzácní. Kdyby jich bylo na světě víc, určitě by bylo lépe. Lidé Olše jsou totiž výjimečně vyrovnaní, klidní a laskaví. Kam přijdou, všude roznášejí mír a klid, umějí se dokonale ovládat a životem dokážou projít snad bez jediného zvýšení hlasu. Mají ohromnou trpělivost a považují za zcela samozřejmé druhým pomáhat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.9.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rosalind Chao 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rosalind Chao - herečka

se narodila 23.9.1957 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rosalind Chao

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Rosalind Chao
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
0°11’
 
LunaLuna:
Panna
25°51’
 
MerkurMerkur:
Panna
12°39’
 
VenušeVenuše:
Štír
10°50’
 
MarsMars:
Panna
29°33’
 
JupiterJupiter:
Váhy
9°30’
 
SaturnSaturn:
Střelec
9°06’
 
UranUran:
Lev
10°21’
 
NeptunNeptun:
Štír
1°10’
 
PlutoPluto:
Panna
1°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
12°39’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
13°23’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
12°41’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »