Rosie Perez wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rosie Perez
(Rosa Maria Perez)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka

Rosie Perez - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
6.9.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rosie Perez 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Rosie Perez
datum narození 6.9.1964
(herečka, instagram)

Rosie Perez - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Women's List
(2015) - Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives
(2015) - Puerto Ricans in Paris
(2015) - Ladíme 2
(2015) - Five Nights in Maine
(2014) - Park Bench with Steve Buscemi
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2014) - Nebojácné pastelky
(2014) - Fugly!
(2013) - Konzultant
(2013) - In the Woods
(2013) - Gods Behaving Badly
(2012) - Small Apartments
(2012) - Na dno nás nedostanete
(2011) - Da Brick (TV seriál)
(2010) - Před očima
(2009) - Exit 19
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Travička zelená
(2008) - Džungle rtěnek (TV seriál)
(2008) - Diego's Moonlight Rescue (TV seriál)
(2007) - Úlovek
(2006) - Yo soy Boricua, pa'que tu lo sepas!
(2006) - Stejně jako syn
(2005) - Neviditelné děti
(2005) - Lackawanna blues
(2005) - Jesus Children of America
(2005) - Jdi, Diego, jdi! (TV seriál)
(2004) - Happy Birthday Oscar Wilde
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - World VDAY
(2003) - Spike Lee's '25th Hour': The Evolution of an American Filmmaker
(2002) - The Making and Meaning of 'We Are Family'
(2002) - Vdovy
(2001) - Slez ze stromu
(2001) - Kluci v mém životě
(2000) - My Generation
(2000) - Eldorádo
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The 24 Hour Woman
(1999) - King of the Jungle
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Louis & Frank
(1997) - Venice Report
(1997) - Subway Stories: Tales from the Underground
(1997) - Pravdivá romance II
(1997) - A Brother's Kiss
(1996) - The Daily Show
(1995) - Soul Train's 25th Anniversary
(1995) - House of Buggin' (TV seriál)
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Howard Stern
(1994) - Comic Relief VI
(1994) - Somebody to Love
(1994) - Může to potkat i vás
(1993) - Nezkrotné srdce
(1993) - Beze strachu
(1992) - Bílí muži neumějí skákat
(1991) - Noc na Zemi
(1990) - Zločinná spravedlnost
(1989) - Making 'Do the Right Thing'
(1989) - Jednej správně

Rosie Perez - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Rosie Perez - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.9.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rosie Perez 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rosie Perez - herečka

se narodila 6.9.1964 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rosie Perez

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Rosie Perez
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
13°54’
 
LunaLuna:
Panna
17°53’
 
MerkurMerkur:
Panna
6°14’
R
VenušeVenuše:
Rak
28°15’
 
MarsMars:
Rak
24°33’
 
JupiterJupiter:
Býk
26°00’
 
SaturnSaturn:
Ryby
0°43’
R
UranUran:
Panna
10°40’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°30’
 
PlutoPluto:
Panna
13°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°08’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
26°14’
 
CheirónCheirón:
Ryby
16°33’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
8xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »