Rudolf Hess wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rudolf Hess
(Walter Richard Rudolf Hess)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.4. 1894 - 10:00h
Místo:
Alexandrie
Země:
Věk:
† 93 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
německý nacistický politik

Rudolf Hess - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
26.4.1894 - 10:00  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.4.1894 - 08:00  (-1:60h)
EG, Alexandrie:
31°12' s.š., 29°54' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rudolf Hess 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rudolf Hess
datum narození 26.4.1894
(německý nacistický politik, instagram)

Rudolf Hess - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Kde je Hitler?
(2009) - Loose Change 9/11: An American Coup
(2008) - Hitlerovi bodyguardi (TV seriál)
(2007) - True Bond
(2006) - Norimberk: Nacisté před tribunálem (TV seriál)
(2006) - Göringův poslední boj
(2005) - Chlapi, hrdinové a teplí náckové
(2005) - Hitlerův zástupce
(2005) - Goebbelsův pokus
(2005) - Adolf Hitler
(2004) - Hidden Fuhrer: Debating the Enigma of Hitler's Sexuality
(2002) - Tajemství mrtvých mužů (TV seriál)
(2001) - War Stories with Oliver North (TV seriál)
(2001) - Konec Třetí říše
(1999) - The Century: America's Time (TV seriál)
(1999) - Sluneční jas
(1998) - Utajená historie 2.světové války
(1998) - Nazis: The Occult Conspiracy
(1997) - Assignment: Rescue
(1996) - Velké záhady a mýty 20. století (TV seriál)
(1996) - Hitlerovi muži (TV seriál)
(1995) - Blood & Iron: The Story of the German War Machine (TV seriál)
(1994) - Století válek (TV seriál)
(1993) - Degenerate Art
(1992) - Der Nürnberger Prozess
(1991) - Blood in the Face
(1988) - Klenotníkův obchod
(1983) - Zelig
(1982) - Genocide
(1981) - Der Gelbe Stern
(1978) - Zio Adolfo, in arte Führer
(1977) - Hitlerova kariéra
(1970) - Zahrada Finzi-Continiů
(1966) - Jesse Owens Returns to Berlin
(1964) - The Other World of Winston Churchill
(1961) - Biography (TV seriál)
(1959) - Verboten!
(1957) - The Twentieth Century (TV seriál)
(1951) - Näin syntyi nykypäivä... 1900-1950
(1947) - Nuremberg Trials
(1946) - Nuremberg
(1945) - Druhá světová válka 6: Začátek války v Americe
(1943) - Druhá světová válka 3: Rozdělení & dobytí
(1943) - Druhá světová válka 2: Vpád nacistů
(1942) - Divide and Conquer
(1938) - Přehlídka národů
(1935) - Triumf vůle
(1935) - Tag der Freiheit - Unsere Wehrmacht
(1933) - Vítězství víry
(1932) - Hitler über Deutschland

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.4.1894 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rudolf Hess 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rudolf Hess - německý nacistický politik

se narodil 26.4.1894 ve městě Alexandrie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rudolf Hess

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Rudolf Hess
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
6°03’
10
 
LunaLuna:
Kozoroh
16°18’
6
 
MerkurMerkur:
Beran
13°09’
10
 
VenušeVenuše:
Ryby
19°53’
9
 
MarsMars:
Vodnář
20°24’
8
 
JupiterJupiter:
Blíženci
4°55’
11
 
SaturnSaturn:
Váhy
20°43’
4
R
UranUran:
Štír
13°38’
5
R
NeptunNeptun:
Blíženci
11°53’
11
 
PlutoPluto:
Blíženci
9°30’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°04’
10
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
13°09’
6
 
CheirónCheirón:
Panna
14°51’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
27°26’
9
Domy:
Rak
17°10’
Kozoroh
17°10’
2:
Lev
9°18’
8:
Vodnář
9°18’
3:
Panna
4°21’
9:
Ryby
4°21’
Váhy
4°35’
Beran
4°35’
5:
Štír
9°39’
Býk
9°39’
6:
Střelec
15°13’
Blíženci
15°13’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
25°53’
11
Slun./Luna:
Ryby
11°10’
9


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »