Rudolf Jugert wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rudolf Jugert
(Rudolf Gustav Wilhelm Jugert)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hannover
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Rudolf Jugert - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
30.9.1907 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rudolf Jugert 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Rudolf Jugert
datum narození 30.9.1907
(režisér, herec, instagram)

Rudolf Jugert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1979) - Balthasar im Stau
(1977) - Drei sind einer zuviel (TV seriál)
(1973) - Bastian, Der (TV seriál)
(1972) - Unsere heile Welt (TV seriál)
(1971) - Schneewittchen
(1971) - König Drosselbart
(1971) - Die Kluge Bauerntochter
(1971) - Hänsel und Gretel
(1971) - Die Gänsemagd
(1971) - Frau Holle
(1971) - Annemarie Lesser
(1971) - Allerleirauh
(1968) - Vater und sein Sohn, Der (TV seriál)
(1968) - Kriminalistické muzeum - Stopa pneumatiky
(1967) - Hugenberg - Gegen die Republik
(1967) - Graf Yoster gibt sich die Ehre (TV seriál)
(1966) - Das Mädchen Angelika
(1966) - Der Fall Vera Brühne
(1965) - Paris muß brennen! - Die Rettung der französischen Hauptstadt durch den General von Choltitz
(1964) - Kennwort... Reiher
(1964) - Bezaubernde Mama
(1963) - Ein Windstoß
(1963) - Die Fünfte Kolonne (TV seriál)
(1963) - Das Kriminalmuseum (TV seriál)
(1962) - Frauenarzt Dr. Sibelius
(1962) - Axel Munthe - Der Arzt von San Michele
(1961) - Zeit des Glücks
(1961) - Die Stunde, die du glücklich bist
(1960) - Der Satan lockt mit Liebe
(1960) - Die Junge Sünderin
(1960) - Endstation Rote Laterne
(1959) - Die Feuerrote Baronesse
(1959) - Die Wahrheit über Rosemarie
(1958) - Frauensee
(1957) - Eva küßt nur Direktoren
(1957) - Ein Stück vom Himmel
(1956) - Studentin Helene Willfüer
(1956) - Nina
(1956) - Der Meineidbauer
(1956) - Kronprinz Rudolfs letzte Liebe
(1955) - Rosen im Herbst
(1954) - Liebesgeschichte, Eine
(1954) - Ihre große Prüfung
(1954) - Gefangene der Liebe
(1953) - Jonny rettet Nebrador
(1953) - Ein Herz spielt falsch
(1952) - Nachts auf den Straßen
(1952) - Illusion in Moll
(1952) - Ich heiße Niki
(1951) - Frau mit Herz, Eine
(1950) - Es kommt ein Tag
(1949) - Hallo Fräulein
(1949) - Einmaleins der Ehe
(1948) - Film ohne Titel

Rudolf Jugert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.9.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rudolf Jugert 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rudolf Jugert - režisér, herec

se narodil 30.9.1907 ve městě Hannover
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rudolf Jugert

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Rudolf Jugert
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
6°09’
 
LunaLuna:
Rak
17°09’
 
MerkurMerkur:
Váhy
23°03’
 
VenušeVenuše:
Váhy
10°17’
 
MarsMars:
Kozoroh
22°46’
 
JupiterJupiter:
Lev
8°06’
 
SaturnSaturn:
Ryby
23°05’
R
UranUran:
Kozoroh
8°47’
 
NeptunNeptun:
Rak
14°47’
 
PlutoPluto:
Blíženci
24°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°22’
R
Černá LunaLilith:
Rak
19°29’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
13°23’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »