Rudolf Ulrich wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rudolf Ulrich

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Halle
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Rudolf Ulrich - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.1.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rudolf Ulrich 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Rudolf Ulrich
datum narození 3.1.1922
(herec, instagram)

Rudolf Ulrich - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1988) - Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall
(1986) - Startfieber
(1983) - Der Mann mit dem Ring im Ohr
(1981) - Kolonie
(1979) - Polizeiruf 110 - Barry schwieg
(1978) - Polizeiruf 110 - Die letzte Chance
(1975) - Osvobození Prahy
(1974) - Polizeiruf 110 - Nachttaxi
(1974) - Otpisani
(1974) - Otpisani (TV seriál)
(1974) - Das Mädchen Malle
(1973) - Eva und Adam oder Privat nach Vereinbarung
(1972) - Tekumseh
(1972) - Kinder, Kinder...
(1971) - Der Sonne Glut
(1969) - Seine Hoheit, Genosse Prinz
(1968) - Die Nacht im Grenzwald
(1967) - Náčelník Velký had
(1967) - Der Mann aus Kanada
(1967) - Kater Lampe
(1967) - Geschichten jener Nacht
(1967) - Die Fahne von Kriwoj Rog
(1966) - Ohne Kampf kein Sieg (TV seriál)
(1966) - Geheimkommando Bumerang (TV seriál)
(1966) - Bumerang
(1965) - Dobrodružství Wernera Holta
(1965) - Berlin um die Ecke
(1964) - Viel Lärm um nichts
(1964) - Als Martin vierzehn war
(1963) - Geheimarchiv an der Elbe
(1962) - Tanz am Sonnabend
(1961) - Urlaub ohne Dich
(1961) - Der Fremde
(1961) - Ermordete greift ein, Der (TV seriál)
(1960) - Podezřelý je můj syn
(1960) - Die Entscheidung des Dr. Ahrendt
(1960) - Die heute über 40 sind
(1959) - Těžká zkouška
(1959) - Premiéra se odkládá
(1959) - Kapitäne bleiben an Bord
(1959) - Brücke zwischen gestern und morgen
(1958) - Místo činu Berlín
(1957) - Ročník 21
(1957) - Polonia expres
(1957) - Klamání až do soudného dne
(1956) - Uzdravení
(1956) - Drei Mädchen im Endspiel
(1955) - Star mit fremden Federn

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.1.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rudolf Ulrich 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rudolf Ulrich - herec

se narodil 3.1.1922 ve městě Halle
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rudolf Ulrich

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Rudolf Ulrich
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
12°21’
 
LunaLuna:
Ryby
10°27’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°25’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
3°32’
 
MarsMars:
Štír
4°40’
 
JupiterJupiter:
Váhy
17°28’
 
SaturnSaturn:
Váhy
7°26’
 
UranUran:
Ryby
6°42’
 
NeptunNeptun:
Lev
15°25’
R
PlutoPluto:
Rak
8°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
13°32’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°54’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°32’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »