Rudy Vallee wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rudy Vallee

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Island Pond
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Rudy Vallee - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.7.1901 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rudy Vallee 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Rudy Vallee
datum narození 28.7.1901
(herec, instagram)

Rudy Vallee - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton
(1987) - Hollywood The Golden Years: The RKO Story (TV seriál)
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1981) - The Perfect Woman
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1975) - Slashed Dreams
(1970) - Preston Sturges - Porträt eines Hollywood-Regisseurs
(1970) - The Phynx
(1968) - Silent Treatment
(1968) - Noc, kdy přepadli kabaret Minských
(1968) - Live a Little, Love a Little
(1967) - Snadná cesta vzhůru
(1965) - Hollywood My Home Town
(1962) - The Merv Griffin Show
(1958) - Hansel and Gretel
(1957) - Příběh Helen Morganové
(1956) - The Patrice Munsel Show
(1955) - Pánové se žení s brunetkami
(1954) - Ricochet Romance
(1953) - Tonight!
(1953) - The Ford 50th Anniversary Show
(1953) - Screen Snapshots: Spike Jones in Hollywood
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - The Golden Twenties
(1950) - The Admiral Was a Lady
(1949) - The Fred Waring Show
(1949) - Mother Is a Freshman
(1949) - Father Was a Fullback
(1949) - The Beautiful Blonde from Bashful Bend
(1948) - Toast of the Town
(1948) - So This Is New York
(1948) - Nevěrně tvá
(1948) - My Dear Secretary
(1948) - I Remember Mama
(1947) - The Bachelor and the Bobby-Soxer
(1947) - Hřích Harolda Diddlebocka
(1946) - People Are Funny
(1946) - The Fabulous Suzanne
(1945) - Man Alive
(1945) - It's in the Bag!
(1944) - Rudy Vallee and His Coast Guard Band
(1943) - Hollywood in Uniform
(1943) - Happy Go Lucky
(1942) - Hedda Hopper's Hollywood No. 6
(1942) - Příběh z Palm Beach
(1941) - Too Many Blondes
(1941) - Time Out for Rhythm
(1941) - Take Me Back to My Boots and Saddle
(1941) - Picture People No. 2: Hollywood Sports
(1940) - Rodeo Dough
(1939) - Melodie na bruslích
(1938) - For Auld Lang Syne
(1938) - Gold Diggers in Paris
(1938) - Breakdowns of 1938
(1935) - A Trip Thru a Hollywood Studio
(1935) - Things You Never See on the Screen
(1935) - Sweet Music
(1935) - Paramount Headliner: Broadway Highlights No. 1
(1935) - Broadway Highlights No. 2
(1934) - Hollywood on Parade No. B-9
(1934) - George White's Scandals
(1933) - International House
(1932) - Rudy Vallee Melodies
(1932) - The Musical Doctor
(1932) - Knowmore College
(1931) - Musical Justice
(1931) - Kitty from Kansas City
(1931) - Betty Co-ed
(1930) - The Stein Song
(1929) - The Vagabond Lover
(1929) - Rudy Vallee and His Connecticut Yankees
(1929) - Radio Rhythm
(1929) - Glorifying the American Girl
(1929) - Campus Sweethearts
Rudy Vallee - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1924) Jane Greer - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1906) Joan Crawford
(*1912) Sonja Henie
(*1913) Barbara Weeks
(*1912) Alice Faye
(*1911) Ginger Rogers
(*1904) Dolores del Rio
(*1914) Dorothy Lamour
(*1920) Gene Tierney
(*1914) Hedy Kiesler
(*1908) Lupe Velez
(*1922) Yvonne De Carlo

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.7.1901 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rudy Vallee 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rudy Vallee - herec

se narodil 28.7.1901 ve městě Island Pond, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rudy Vallee

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Rudy Vallee
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
4°40’
 
LunaLuna:
Střelec
29°11’
 
MerkurMerkur:
Rak
16°48’
 
VenušeVenuše:
Lev
28°24’
 
MarsMars:
Váhy
8°32’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°54’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°29’
R
UranUran:
Střelec
13°08’
R
NeptunNeptun:
Rak
0°16’
 
PlutoPluto:
Blíženci
18°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
18°47’
R
Černá LunaLilith:
Štír
8°19’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
0°27’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »