Rumi Ókubo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rumi Ókubo

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Saitama
Země:
Věk:
28 let
Povolání:
herečka, dabérka

Rumi Ókubo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.9.1989 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rumi Ókubo 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rumi Ókubo
datum narození 27.9.1989
(herečka, dabérka, instagram)

Rumi Ókubo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Hundred (TV seriál)
(2015) - Yuru yuri san hai! (TV seriál)
(2015) - Urawa no Usagi-chan (TV seriál)
(2015) - Tokyo Ghoul: Jack
(2015) - Tesagure! Bukatsumono: Spin-off Purupurun Sharumu to Asobō (TV seriál)
(2015) - Death Parade (TV seriál)
(2015) - Mikagura gakuen kumikyoku (TV seriál)
(2014) - Wizard Barristers: Benmashi Cecil (TV seriál)
(2014) - Sabagebu! (TV seriál)
(2014) - Pretty Rhythm: All Star Selection (TV seriál)
(2014) - Momo Kyun Sword (TV seriál)
(2014) - Mekakucity Actors (TV seriál)
(2014) - Isshūkan Friends. (TV seriál)
(2014) - Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
(2014) - Blade & Soul (TV seriál)
(2014) - Black Bullet (TV seriál)
(2014) - Barakamon (TV seriál)
(2013) - Yuyushiki (TV seriál)
(2013) - Servant x Service (TV seriál)
(2013) - Pretty Rhythm: Rainbow Live (TV seriál)
(2013) - Persona 3 the Movie #1 Spring of Birth
(2013) - Namiuchigiwa no Muromi-san (TV seriál)
(2013) - Mushibugyō (TV seriál)
(2013) - Maoyū maō yūsha (TV seriál)
(2013) - Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
(2013) - Jigoku yōchien (TV seriál)
(2013) - Gingitsune (TV seriál)
(2013) - Galilei Donna (TV seriál)
(2013) - Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
(2012) - Yuru yuri♪♪ (TV seriál)
(2012) - Sengoku Collection (TV seriál)
(2012) - Pretty Rhythm: Dear My Future (TV seriál)
(2012) - Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
(2012) - Medaka Box: Abnormal (TV seriál)
(2012) - Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
(2012) - Gekijōban Mahō shōjo Madoka Magica: Hajimari no monogatari
(2012) - Gekijōban Mahō shōjo Madoka Magica: Eien no monogatari
(2012) - Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
(2012) - Arata-naru sekai
(2012) - Acchi kocchi (TV seriál)
(2011) - Yuru yuri: Dōshite, tomaranai, tokimeki, doki doki, Paradox, Eternal
(2011) - Yuru yuri (TV seriál)
(2011) - Senki zesshō Symphogear (TV seriál)
(2011) - Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
(2011) - Onii-chan no koto nanka zenzen suki janain dakara ne!! (TV seriál)
(2011) - Mahō shōjo Madoka Magika (TV seriál)
(2011) - Happy Kappy (TV seriál)
(2011) - Freezing (TV seriál)
(2011) - Copihan
(2011) - Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
(2010) - Katanagatari (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.9.1989 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rumi Ókubo 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rumi Ókubo - herečka, dabérka

se narodila 27.9.1989 ve městě Saitama
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rumi Ókubo

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Rumi Ókubo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
4°21’
 
LunaLuna:
Panna
7°50’
 
MerkurMerkur:
Panna
29°09’
R
VenušeVenuše:
Štír
17°19’
 
MarsMars:
Váhy
5°06’
 
JupiterJupiter:
Rak
9°17’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°30’
 
UranUran:
Kozoroh
1°27’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
9°37’
 
PlutoPluto:
Štír
13°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
23°31’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
25°43’
 
CheirónCheirón:
Rak
15°57’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »