Rutger Hauer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rutger Hauer
(Rutger Oelsen Hauer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.1. 1944 - 18:18h
Místo:
Breukelen
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Rutger Hauer - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.1.1944 - 18:18  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.1.1944 - 17:18  
NL, Breukelen:
52°11' s.š., 5°0' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rutger Hauer 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Rutger Hauer
datum narození 23.1.1944
(herec, režisér, instagram)

Rutger Hauer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Valerian a město tisíce planet
(2017) - Four Towers
(2016) - Vij 2. Putěšestvije v Kitaj
(2016) - Emperor
(2015) - Unity
(2015) - Dietro gli occhiali bianchi
(2015) - The Last Kingdom (TV seriál)
(2015) - Michiel de Ruyter
(2015) - Mata Hari (TV seriál)
(2015) - Král Škorpion: Cesta za mocí
(2015) - Kickback
(2015) - Drawing Home
(2015) - Clones
(2014) - The Real History of Science Fiction (TV seriál)
(2014) - 2047 - Sights of Death
(2014) - The Letters
(2014) - Galavant (TV seriál)
(2014) - Francesco (TV seriál)
(2013) - More Blood, More Heart: The Making of Hobo with a Shotgun
(2013) - Real Playing Game
(2013) - Budoucnost
(2012) - Spoon
(2012) - Michelangelo - Il cuore e la pietra
(2012) - Metal Hurlant Chronicles (TV seriál)
(2012) - Kde hnízdí smrt
(2012) - Dracula Daria Argenta
(2012) - Agent Ranjid rettet die Welt
(2011) - Únos Heinekena
(2011) - Somrák s brokárnou
(2011) - The Reverend
(2011) - Portable Life
(2011) - Obřad
(2011) - Mlýn a kříž
(2011) - Il villaggio di cartone
(2011) - Black Butterflies
(2011) - Alle for én
(2010) - Life's a Beach
(2010) - Ključ Salamandry
(2010) - Happiness Runs
(2009) - Oogverblindend
(2009) - Fridrich Barbarossa
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2008) - The Rhapsody
(2008) - The Prince of Motor City
(2008) - Magic Flute Diaries
(2008) - Bruidsvlucht
(2007) - Nebezpečné dny: Jak se točil Blade Runner
(2007) - Deck-A-Rep: The True Nature of Rick Deckard
(2007) - 7eventy 5ive
(2007) - Stěhování pana McAllistera
(2007) - Nové začátky
(2007) - Góóól! II
(2006) - Blond, Blue Eyes
(2006) - Minotaur
(2006) - Mentor
(2006) - Hon na orla: Bod dopadu
(2006) - Hon na Orla
(2005) - Zerkalnyje vojny: Otraženije pervoje
(2005) - Sin City - město hříchu
(2005) - Dracula III: Odkaz
(2005) - Dobrodružství Poseidonu
(2005) - Batman začíná
(2004) - Tempesta
(2004) - Prokletí Salemu
(2004) - In the Shadow of the Cobra
(2004) - Floris
(2003) - The Hitcher - How Do These Movies Get Made?
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2002) - Žhář
(2002) - Milujte svého zabijáka
(2002) - Banchieri di Dio, I
(2002) - Andělé pomsty
(2001) - Turbulence 3: Heavy Metal
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - The Room
(2001) - Panika
(2001) - Čekej nehybně
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Road to Sundance
(2000) - On the Edge of 'Blade Runner'
(2000) - Partneři ve zločinu
(2000) - Detektiv Wilderová
(2000) - Desáté království (TV seriál)
(1999) - Zločin v Silicon Valley
(1999) - Šimon Mág
(1998) - Vykosťovač
(1998) - Taktický útok
(1998) - Merlin
(1997) - Výbuch
(1997) - Volání divočiny
(1997) - V nepřátelských vodách
(1997) - The Ruby Ring
(1997) - Pašeráci
(1997) - Lexx (TV seriál)
(1997) - Klepání na nebeskou bránu
(1997) - Hemoglobin
(1996) - Omega Doom
(1996) - Mariette in Ecstasy
(1996) - Lexx (TV seriál)
(1996) - Drahocenný nález
(1996) - Crossworlds
(1995) - Mr. Stitch
(1994) - Poslední let
(1994) - Otčina
(1994) - Nostradamus
(1994) - Hra o přežití
(1994) - Bez slitování
(1994) - The Beans of Egypt, Maine
(1993) - The Revenge of the Dead Indians
(1993) - V zajetí ledu
(1993) - Plavba
(1993) - Hra naslepo
(1992) - Untitled 'Buffy the Vampire Slayer' Featurette
(1992) - Zlomek sekundy
(1992) - Úderem půlnoci
(1992) - Buffy, zabíječka upírů
(1992) - Beyond Justice
(1991) - Obojek
(1989) - Za svitu luny
(1989) - Zákon pouště (TV seriál)
(1989) - Vražda na Broadwayi
(1989) - Slepá zuřivost
(1989) - Pozdrav od juggerů
(1989) - The Edge
(1988) - La Leggenda del santo bevitore
(1987) - Útěk ze Sobiboru
(1987) - Lovec lidí
(1986) - Stopař
(1985) - Maso a krev
(1985) - Jestřábí žena
(1984) - Nebezpečné tajemství
(1983) - Vražedný víkend
(1983) - Eureka
(1982) - Inside the Third Reich
(1982) - Blade Runner
(1981) - Noční dravci
(1981) - Chanel Solitaire
(1980) - Sprej na vlasy
(1979) - Žena mezi psem a vlkem
(1979) - Osudná chyba
(1979) - Es begann bei Tiffany
(1979) - Duel in de diepte (TV seriál)
(1978) - Pastorale 1943
(1978) - Mysteries
(1977) - Oranžský voják
(1976) - Max Havelaar of de koffieveilingen der Nederlandsche handelsmaatschappij
(1976) - La Donneuse
(1975) - Spiknutí
(1975) - Keetje Tippel
(1975) - Jaar van de kreeft, Het
(1975) - Floris von Rosemund (TV seriál)
(1975) - Das Amulett des Todes
(1974) - Pusteblume
(1973) - Turks fruit
(1973) - Repelsteeltje
(1972) - The Pathfinders (TV seriál)
(1969) - Monsieur Hawarden
(1969) - Floris (TV seriál)

Rutger Hauer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Rutger Hauer - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.1.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rutger Hauer 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rutger Hauer - herec, režisér

se narodil 23.1.1944 ve městě Breukelen
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rutger Hauer

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Rutger Hauer
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
2°35’
6
 
LunaLuna:
Kozoroh
5°57’
5
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°31’
5
 
VenušeVenuše:
Střelec
24°38’
5
 
MarsMars:
Blíženci
5°57’
10
 
JupiterJupiter:
Lev
24°30’
1
R
SaturnSaturn:
Blíženci
20°23’
11
R
UranUran:
Blíženci
4°59’
10
R
NeptunNeptun:
Váhy
4°09’
3
R
PlutoPluto:
Lev
7°42’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
6°58’
12
R
Černá LunaLilith:
Lev
27°05’
1
 
CheirónCheirón:
Panna
15°17’
2
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
12°26’
2
Domy:
Lev
15°48’
Vodnář
15°48’
2:
Panna
3°28’
8:
Ryby
3°28’
3:
Panna
26°43’
9:
Ryby
26°43’
Váhy
28°26’
Beran
28°26’
5:
Střelec
8°27’
Blíženci
8°27’
6:
Kozoroh
16°27’
Rak
16°27’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
22°07’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
19°16’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »