Ruth Roman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ruth Roman
(Norma Roman)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Lynn, Massachusetts
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Ruth Roman - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.12.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ruth Roman 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ruth Roman
datum narození 22.12.1922
(herečka, instagram)

Ruth Roman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Echoes
(1980) - Willow B: Women in Prison
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Bratři Sackettové
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - Den zvířat
(1974) - Punch and Jody
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - A Knife for the Ladies
(1974) - Impuls
(1974) - Dead of Night
(1973) - The Baby
(1973) - Syndrom vraha
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1973) - Go Ask Alice
(1973) - Faraday and Company (TV seriál)
(1972) - The Sixth Sense (TV seriál)
(1972) - Hec Ramsey (TV seriál)
(1971) - Incident in San Francisco
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - The Old Man Who Cried Wolf
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1968) - The Outcasts (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1966) - Tarzan (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1965) - The Long, Hot Summer (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Love Has Many Faces
(1965) - I Spy (TV seriál)
(1964) - The Bing Crosby Show (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - The Greatest Show on Earth (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1963) - Breaking Point (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1962) - Milagro a los cobardes
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Look in Any Window
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Bus Stop (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Philadelphia Story
(1959) - La Peccatrice del deserto
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1957) - Hořké vítězství
(1957) - Five Steps to Danger
(1956) - Rebel in Town
(1956) - Jungle Safari
(1956) - Great Day in the Morning
(1956) - The Bottom of the Bottle
(1955) - Man On a Bus
(1955) - Joe MacBeth
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Celebrity Playhouse (TV seriál)
(1954) - Vzdálená země
(1954) - Tanganyika
(1954) - The Shanghai Story
(1954) - Producers' Showcase (TV seriál)
(1954) - Down Three Dark Streets
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - Blowing Wild
(1952) - Screen Snapshots: Hollywood Night Life
(1952) - Young Man with Ideas
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - Mara Maru
(1952) - Invitation
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - The Screen Director
(1951) - Tomorrow Is Another Day
(1951) - Starlift
(1951) - Lightning Strikes Twice
(1951) - Cizinci ve vlaku
(1950) - Three Secrets
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Dallas
(1950) - Colt .45
(1950) - Barricade
(1949) - The Window
(1949) - Champion
(1949) - Beyond the Forest
(1949) - Always Leave Them Laughing
(1948) - Velké hodiny
(1948) - Night Has a Thousand Eyes
(1948) - Good Sam
(1948) - Belle Starr's Daughter
(1947) - The Web
(1946) - Without Reservations
(1946) - Noc v Casablance
(1946) - Gilda
(1945) - You Came Along
(1945) - The Affairs of Susan
(1945) - She Gets Her Man
(1945) - See My Lawyer
(1945) - Jungle Queen
(1945) - Incendiary Blonde
(1944) - Storm Over Lisbon
(1944) - Ladies Courageous
(1944) - Když jsi odešel
(1944) - Harmony Trail
(1943) - Stage Door Canteen

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.12.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ruth Roman 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ruth Roman - herečka

se narodila 22.12.1922 ve městě Lynn, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ruth Roman

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Ruth Roman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
29°52’
 
LunaLuna:
Vodnář
18°32’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°42’
 
VenušeVenuše:
Štír
25°24’
 
MarsMars:
Ryby
8°02’
 
JupiterJupiter:
Štír
11°35’
 
SaturnSaturn:
Váhy
18°50’
 
UranUran:
Ryby
10°07’
 
NeptunNeptun:
Lev
17°54’
R
PlutoPluto:
Rak
10°21’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°50’
R
Černá LunaLilith:
Beran
9°03’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°58’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »