Ryan O'Neal wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ryan O'Neal
(Charles Patrick Ryan O'Neal)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.4. 1941 - 09:34h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Ryan O'Neal - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.4.1941 - 09:34  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.4.1941 - 17:34  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ryan O'Neal 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ryan O'Neal
datum narození 20.4.1941
(herec, instagram)

Ryan O'Neal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Unity
(2015) - Knight of Cups
(2014) - Kubrick Remembered
(2012) - Slumber Party Slaughter
(2011) - The 25th Annual Genesis Awards
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Talk show bez zábran
(2007) - Waste Land
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2003) - ABC's 50th Anniversary Celebration
(2003) - Nejhledanější v Malibu
(2003) - Miss Match (TV seriál)
(2003) - Gentleman B.
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The Jamie Kennedy Experiment
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - Lidi, co znám
(2001) - A Tribute to Barbra Streisand
(2001) - Taurus
(2000) - Headliners & Legends: Farrah Fawcett
(2000) - Býk (TV seriál)
(1999) - Mia Farrow: The E! True Hollywood Story
(1999) - Vysoká hra
(1999) - Brzy to přijde
(1998) - Efekt nula
(1997) - Jak dobýt Hollywood...
(1997) - Hacks
(1996) - Smrtící telefon
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - 1775
(1992) - Vánoční skrýš
(1991) - Good Sports (TV seriál)
(1989) - Malé oběti
(1989) - Je naděje
(1988) - Sam Found Out: A Triple Play
(1987) - Drsňáci netančí
(1985) - Fever Pitch
(1984) - Irreconcilable Differences
(1983) - James Bond: The First 21 Years
(1982) - Partneři
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Zelený led
(1981) - Je to fajn
(1979) - Getting in Shape for 'The Main Event'
(1979) - Žena v ringu
(1978) - Řidič
(1978) - Oliverův příběh
(1977) - Příliš vzdálený most
(1976) - Bijásek
(1975) - Barry Lyndon
(1973) - Peyton Place Revisited
(1973) - The Thief Who Came to Dinner
(1973) - Papírový měsíc
(1972) - Co dál, doktore?
(1971) - Perkele! Kuvia Suomesta
(1971) - The Moviemakers
(1971) - Love Hate Love
(1971) - Divocí tuláci
(1970) - Rodney
(1970) - Love Story
(1970) - The Games
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Big Bounce
(1968) - European Eye
(1967) - Go!!!
(1964) - Peyton Place (TV seriál)
(1962) - This Rugged Land
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Empire (TV seriál)
(1961) - Westinghouse Playhouse (TV seriál)
(1960) - Two Faces West (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Leave It to Beaver (TV seriál)
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
Ryan O'Neal - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.4.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ryan O'Neal 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ryan O'Neal - herec

se narodil 20.4.1941 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ryan O'Neal

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Ryan O'Neal
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
0°13’
11
 
LunaLuna:
Vodnář
26°05’
9
 
MerkurMerkur:
Beran
14°13’
10
 
VenušeVenuše:
Býk
0°36’
11
 
MarsMars:
Vodnář
12°35’
8
 
JupiterJupiter:
Býk
21°37’
11
 
SaturnSaturn:
Býk
15°41’
11
 
UranUran:
Býk
24°39’
11
 
NeptunNeptun:
Panna
25°26’
4
R
PlutoPluto:
Lev
2°02’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
0°21’
4
R
Černá LunaLilith:
Býk
4°46’
11
 
CheirónCheirón:
Rak
25°42’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
5°26’
11
Domy:
Rak
9°34’
Kozoroh
9°34’
2:
Lev
0°54’
8:
Vodnář
0°54’
3:
Lev
24°26’
9:
Vodnář
24°26’
Panna
23°05’
Ryby
23°05’
5:
Váhy
28°08’
Beran
28°08’
6:
Střelec
5°43’
Blíženci
5°43’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
16°19’
11
Slun./Luna:
Ryby
28°09’
10


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »