Ryan Reynolds wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ryan Reynolds
(Ryan Rodney Reynolds)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.10. 1976 - 04:30h
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
41 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Ryan Reynolds - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
23.10.1976 - 04:30  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.10.1976 - 11:30  
CA, Vancouver:
49°16' s.š., 123°7' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ryan Reynolds 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ryan Reynolds
datum narození 23.10.1976
(herec, instagram)

Ryan Reynolds - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Deadpool 2
(2017) - Truth in Advertising
(2017) - Life
(2017) - Croodsovi 2
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - The Hitman's Bodyguard
(2016) - Deadpool
(2016) - Criminal
(2015) - Nesmrtelný
(2015) - Hazardní hráči
(2015) - Dáma ve zlatém
(2014) - Huntwatch
(2014) - Všechny cesty vedou do hrobu
(2014) - The Captive
(2014) - Hlasy
(2013) - Turbo
(2013) - R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů
(2013) - Croodsovi
(2012) - Nepřítel pod ochranou
(2012) - Méďa
(2011) - 2011 MTV Movie Awards
(2011) - The Whale
(2011) - V cizí kůži
(2011) - Green Lantern
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Scream Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - Zrod komiksových superhrdinů
(2010) - Pohřben zaživa
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Zábavný park
(2009) - X-Men Origins: Wolverine
(2009) - Papírový hrdina
(2009) - Návrh
(2008) - Určitě, možná
(2008) - Teorie chaosu
(2008) - Světlušky v zahradě
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Devítky
(2006) - Sejmi eso
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - The Source of Evil
(2005) - On Location: The Amityville Horror
(2005) - 3:15 zemřeš
(2005) - Škola života
(2005) - Miluji tě k sežrání
(2005) - Hele kámo, kdo tu vaří?
(2004) - Zahulíme, uvidíme
(2004) - Blade: Trinity
(2003) - Neprůstřelný plán
(2003) - Dokud nás smrt nerozdělí
(2002) - Supersvůdníci 2
(2002) - Sexy párty
(2001) - Sugarcult - Bouncing Off The Walls (hudební videoklip)
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Finder's Fee
(2000) - We All Fall Down
(2000) - Big Monster on Campus
(1999) - Čmuchalky
(1999) - Brzy to přijde
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1998) - Tourist Trap
(1998) - Alarm
(1996) - Sabrina the Teenage Witch
(1996) - Když přátelství zabíjí
(1996) - Chladnokrevně
(1995) - MADtv
(1995) - Tajná služba
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - My Name Is Kate
(1993) - Ordinary Magic
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal
(1992) - Gomorron
(1992) - Odyssea (TV seriál)
(1991) - Fifteen (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

Ryan Reynolds - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ryan Reynolds - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.10.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ryan Reynolds 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ryan Reynolds - herec

se narodil 23.10.1976 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ryan Reynolds

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Ryan Reynolds
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
0°11’
2
 
LunaLuna:
Štír
3°56’
2
 
MerkurMerkur:
Váhy
20°20’
2
 
VenušeVenuše:
Střelec
3°21’
3
 
MarsMars:
Štír
9°59’
2
 
JupiterJupiter:
Býk
29°22’
9
R
SaturnSaturn:
Lev
15°44’
11
 
UranUran:
Štír
7°01’
2
 
NeptunNeptun:
Střelec
12°10’
3
 
PlutoPluto:
Váhy
12°19’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
3°33’
2
R
Černá LunaLilith:
Býk
9°44’
8
 
CheirónCheirón:
Beran
29°33’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
20°00’
12
Domy:
Panna
23°45’
Ryby
23°45’
2:
Váhy
17°24’
8:
Beran
17°24’
3:
Štír
16°58’
9:
Býk
16°58’
Střelec
22°05’
Blíženci
22°05’
5:
Kozoroh
27°55’
Rak
27°55’
6:
Vodnář
28°42’
Lev
28°42’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
7°55’
11
Slun./Luna:
Štír
2°03’
2


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »