RZA wikipedie, horoscope, astrology, instagram

RZA
(Robert Fitzgerald Diggs)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
skladatel, herec, rapper

RZA - Horoskop, Skladatelská filmografie

Datum narození:
5.7.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(RZA 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
RZA
datum narození 5.7.1969
(skladatel, herec, rapper, instagram)

RZA - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

RZA - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Soundbreaking - Stories from the Cutting Edge of Recorded Music (TV seriál)
(2016) - Token Gestures
(2015) - Syl Johnson: Any Way the Wind Blows
(2015) - Pan Dokonalý
(2015) - AWOL-72
(2014) - Pěsti ze železa 2
(2014) - Gang Related (TV seriál)
(2014) - Doupě
(2013) - Tom Yum Goong 2
(2013) - G.I. Joe 2: Odveta
(2012) - Money, Power, Respect: Hip Hop Billion Dollar Industry
(2012) - The Trouble with Cali
(2012) - Pěsti ze železa
(2011) - GGN: Snoop Dogg's Double G News Network
(2011) - Zahulíme, uvidíme 3
(2010) - Conan
(2010) - Wu-Tang Saga
(2010) - Tři dny ke svobodě
(2010) - Outlaw (TV seriál)
(2010) - Na doraz
(2010) - The Killers
(2009) - Q: The Man
(2009) - Jak Bruce Lee změnil svět
(2009) - Life Is Hot in Cracktown
(2009) - Komici
(2009) - Afro Samurai: Resurrection
(2008) - Gospel Hill
(2007) - Wu: The Story of the Wu-Tang Clan
(2007) - The Box
(2007) - Americký gangster
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - Rock the Bells
(2006) - The Lather Effect
(2005) - Breaking the Rules
(2005) - Hra s nevěrou
(2005) - Buď v klidu
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Wu-Tang Clan: Disciples of the 36 Chambers, Chapter 2 (koncert)
(2004) - Making 'Scary Movie 3'
(2004) - TV's Illest Minority Moments Presented by Ego Trip
(2003) - The Making of 'Kill Bill'
(2003) - Scary Movie 3
(2003) - Kafe a cigára
(2003) - Chappelle's Show (TV seriál)
(2002) - Hype Williams: The Videos, Vol. 1 (hudební videoklip)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2000) - And Ya Don't Stop: Hip Hop's Greatest Videos, Vol. 1
(1999) - Ghost Dog - Cesta samuraje
(1998) - Wu-Tang
(1998) - Upright Citizens Brigade (TV seriál)
(1997) - Tracks
(1997) - Rhyme & Reason
(1996) - The Daily Show
(1996) - Nevyhrožuj

RZA - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.7.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

RZA 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

RZA - skladatel, herec, rapper

se narodil 5.7.1969 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - RZA

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


RZA
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
13°16’
 
LunaLuna:
Beran
0°24’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
25°20’
 
VenušeVenuše:
Býk
28°30’
 
MarsMars:
Střelec
1°45’
R
JupiterJupiter:
Panna
28°43’
 
SaturnSaturn:
Býk
7°06’
 
UranUran:
Váhy
0°13’
 
NeptunNeptun:
Štír
26°13’
R
PlutoPluto:
Panna
22°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
24°47’
R
Černá LunaLilith:
Rak
12°43’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°52’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník

Itálie Fabio Casartelli
(*1970 - 1995) italský profesionální silniční cyklista

Belgie André Castelot
(*1911 - 2004) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »