Saki Takaoka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Saki Takaoka

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Fudžisawa
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herečka

Saki Takaoka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.12.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Saki Takaoka 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Saki Takaoka
datum narození 3.12.1972
(herečka, instagram)

Saki Takaoka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Terraformars: Aratanaru Kibō
(2016) - Chikaemon (TV seriál)
(2015) - Tenno no Ryoriban (TV seriál)
(2015) - Tantei no Tantei (TV seriál)
(2015) - Shinya Shokudo
(2014) - 25 Nijyu-Go
(2014) - Monsuta
(2014) - Miyamoto Musashi (TV seriál)
(2014) - Heisei Saru Kani Kassenzu (TV seriál)
(2014) - Hanayoi dôchû
(2014) - Gunshi Kanbee (TV seriál)
(2014) - First Class (TV seriál)
(2013) - Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
(2013) - Kaibutsu
(2013) - Iryu Sosa 3 (TV seriál)
(2012) - Tightrope no Onna (TV seriál)
(2012) - Taitorôpu no onna
(2012) - Rejidento - 5nin no kenshûi (TV seriál)
(2012) - Kyô, koi wo hajimemasu
(2012) - Gekijôban Tenpesuto 3D
(2012) - Eden
(2012) - Answer ~ Keishicho Kensho Sosakan (TV seriál)
(2012) - Aku no Kyoten Josho
(2012) - Aku no kyōten
(2011) - Tempest (TV seriál)
(2011) - Iryū sōsa (TV seriál)
(2011) - Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
(2009) - Nene
(2009) - Kafû wo machiwabite
(2009) - Jin (TV seriál)
(2009) - The Harimaya Bridge
(2008) - Za shôto fuirumuzu: Minna, hajime wa kodomo datta
(2008) - Yukinojo Henge
(2008) - Memo
(2008) - Kotoba no nai fuyu
(2008) - Kôri no Hana
(2008) - Kachô Shima Kôsaku 2: Honkon no yûwaku
(2008) - Jirochô sangokushi
(2007) - Ryū ga gotoku: gekijō-ban
(2007) - Koi suru nichiyobi watashi. Koishita
(2007) - Katagoshi no koibito (TV seriál)
(2007) - Ai no Rukeichi
(2006) - Primadam (TV seriál)
(2006) - Nagai sanpo
(2006) - Kanashiki tenshi
(2006) - Kana shiki tenshi
(2006) - Fushin no toki (TV seriál)
(2005) - Yokubô
(2005) - Ooku -Hana no Ran- (TV seriál)
(2005) - Oh oku hana no ran (TV seriál)
(2005) - Nureta akai ito
(2005) - Nezu no ban
(2005) - Naniwa Kinyudo 6
(2005) - Koi wa go-shichi-go!
(2005) - Fîmeiru
(2004) - Kaidan Shin Mimibukuro: Gekijô-ban
(2001) - Akarui hô e akarui hô e
(2000) - Kyoko
(2000) - Happy Ai to Kando no Monogatari (TV seriál)
(2000) - Aibou (TV seriál)
(1999) - Genroku ryôran (TV seriál)
(1999) - The Doctor (TV seriál)
(1998) - Kishiwada shōnen gurentai: Bōkyō
(1997) - Stalker Nigekirenu Ai (TV seriál)
(1997) - Hitonatsu no puropôzu (TV seriál)
(1996) - Pure (TV seriál)
(1995) - Namida tataete bishô seyo: Meiji no musuko, Shimada Seijiro
(1994) - Chushingura gaiden yotsuya kaidan
(1992) - Hashi no nai Kawa
(1990) - Bataashi kingyo
(1989) - Megazone 23 III
(1988) - CF gâru

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.12.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Saki Takaoka 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Saki Takaoka - herečka

se narodila 3.12.1972 ve městě Fudžisawa
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Saki Takaoka

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Saki Takaoka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
11°25’
 
LunaLuna:
Štír
16°00’
 
MerkurMerkur:
Štír
26°40’
R
VenušeVenuše:
Štír
11°02’
 
MarsMars:
Štír
11°40’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
11°22’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
17°33’
R
UranUran:
Váhy
21°43’
 
NeptunNeptun:
Střelec
5°13’
 
PlutoPluto:
Váhy
4°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
18°45’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
1°41’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°03’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »