Sally Blane wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sally Blane
(Elizabeth Jane Young)

Pohlaví:
Žena
Narození:
11.7. 1910 - 05:30h
Místo:
Salida
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 2
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
27.8.1997 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herečka

Sally Blane - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
11.7.1910 - 05:30  (MST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.7.1910 - 12:30  
US, Salida:
38°32' s.š., 106°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sally Blane 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Sally Blane
datum narození 11.7.1910
(herečka, instagram)

Sally Blane - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1965) - Hollywood My Home Town
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1957) - Code 3 (TV seriál)
(1955) - Star Stage (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1955) - A Bullet for Joey
(1954) - Adventures of the Falcon (TV seriál)
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1944) - La Fuga
(1941) - Meet the Stars #2: Baby Stars
(1939) - Zapomenutý
(1939) - Way Down South
(1939) - Charlie Chan at Treasure Island
(1939) - Fighting Mad
(1938) - Numbered Woman
(1938) - Crashing Through Danger
(1937) - The Great Hospital Mystery
(1937) - Sunday Night at the Trocadero
(1937) - One Mile From Heaven
(1937) - Angel's Holiday
(1935) - This Is the Life
(1934) - The Silver Streak
(1934) - Stolen Sweets
(1934) - She Had to Choose
(1934) - No More Women
(1934) - Half a Sinner
(1934) - City Park
(1934) - City Limits
(1934) - Against the Law
(1933) - Trick for Trick
(1933) - Night of Terror
(1933) - Mayfair Girl
(1933) - Hello, Everybody!
(1933) - Crime on the Hill
(1933) - Advice to the Lovelorn
(1932) - Wild Horse Mesa
(1932) - Who, Me?
(1932) - Running Hollywood
(1932) - The Reckoning
(1932) - Probation
(1932) - Pride of the Legion
(1932) - The Phantom Express
(1932) - The Local Bad Man
(1932) - Jsem uprchlý galejník
(1932) - Heritage of the Desert
(1932) - Forbidden Company
(1932) - Escapade
(1932) - Disorderly Conduct
(1932) - Cross Examination
(1932) - The Circus Show-Up
(1932) - Boys Will Be Boys
(1931) - X Marks the Spot
(1931) - Women Men Marry
(1931) - The Star Witness
(1931) - The Spirit of Notre Dame
(1931) - The Lady Killer
(1931) - The Champion
(1931) - Ten Cents a Dance
(1931) - Shanghaied Love
(1931) - Once a Sinner
(1931) - Law of the Sea
(1931) - Kane Meets Abel
(1931) - Good Sport
(1931) - Framed!
(1931) - Arabian Knights
(1931) - Annabelle's Affairs
(1931) - A Dangerous Affair
(1930) - The Voice of Hollywood No. 6
(1930) - The Mardi Gras
(1930) - The Leather Pushers
(1930) - The Knockout
(1930) - The Comeback
(1930) - Little Accident
(1930) - Kid Roberts
(1930) - Hammer and Tongs
(1930) - All for a Lady
(1929) - Wolves of the City
(1929) - The Very Idea
(1929) - The Vagabond Lover
(1929) - The Show of Shows
(1929) - Tanned Legs
(1929) - Outlawed
(1929) - Half Marriage
(1929) - Eyes of the Underworld
(1928) - Wife Savers
(1928) - The Vanishing Pioneer
(1928) - King Cowboy
(1928) - Her Summer Hero
(1928) - Fools for Luck
(1928) - Dead Man's Curve
(1928) - A Horseman of the Plains
(1927) - A Trip Through the Paramount Studio
(1927) - Shootin' Irons
(1927) - Rolled Stockings
(1927) - The Relay
(1927) - Flashing Oars
(1927) - Casey at the Bat
(1927) - Around the Bases
(1926) - The Last Lap
(1921) - Šejk
(1917) - Sirens of the Sea
Sally Blane - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.7.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sally Blane 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sally Blane - herečka

se narodila 11.7.1910 ve městě Salida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sally Blane

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Sally Blane
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
18°18’
12
 
LunaLuna:
Panna
16°24’
3
 
MerkurMerkur:
Rak
8°44’
12
 
VenušeVenuše:
Blíženci
13°42’
11
 
MarsMars:
Lev
13°57’
1
 
JupiterJupiter:
Váhy
6°51’
3
 
SaturnSaturn:
Býk
5°17’
10
 
UranUran:
Kozoroh
23°27’
6
R
NeptunNeptun:
Rak
19°01’
12
 
PlutoPluto:
Blíženci
26°55’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°37’
11
R
Černá LunaLilith:
Štír
12°36’
4
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°08’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
23°56’
3
Domy:
Rak
25°50’
Kozoroh
25°50’
2:
Lev
16°20’
8:
Vodnář
16°20’
3:
Panna
10°34’
9:
Ryby
10°34’
Váhy
10°55’
Beran
10°55’
5:
Štír
17°11’
Býk
17°11’
6:
Střelec
23°57’
Blíženci
23°57’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
3°22’
11
Slun./Luna:
Lev
17°21’
2


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »