Sam Kelly wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sam Kelly
(Roger Michael Kelly)

Narození:
Místo:
Manchester, Anglie
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:

Sam Kelly - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.12.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sam Kelly 2017, 2018 - Wikipedie info)

Sam Kelly - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Hercule Poirot: Hra na vraždu
(2013) - Common People
(2012) - Úprkem
(2010) - The Many Faces of... (TV seriál)
(2010) - Kouzelná chůva a Velký třesk
(2007) - The Return of 'Allo 'Allo!
(2007) - Outnumbered (TV seriál)
(2007) - Christmas at the Riviera
(2006) - New Street Law (TV seriál)
(2004) - Britain's Best Sitcom
(2004) - Life Begins (TV seriál)
(2004) - Beauty
(2003) - Comedy Connections (TV seriál)
(2003) - Ready When You Are Mr. McGill
(2003) - Poslední detektiv (TV seriál)
(2003) - New Tricks (TV seriál)
(2003) - Life Beyond the Box: Norman Stanley Fletcher
(2002) - Všechno nebo nic
(2001) - Micawber (TV seriál)
(2000) - Where There's Smoke
(2000) - Moje rodina (TV seriál)
(2000) - Honest
(2000) - Doctors (TV seriál)
(2000) - Black Books (TV seriál)
(1999) - Páté přes deváté
(1999) - Oliver Twist (TV seriál)
(1997) - Where the Heart Is (TV seriál)
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Šest v tom (TV seriál)
(1997) - Holding On (TV seriál)
(1997) - Born to Run (TV seriál)
(1996) - Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
(1995) - Eleven Men Against Eleven
(1995) - Dressing for Breakfast (TV seriál)
(1995) - Barbara (TV seriál)
(1994) - Requiem Apache
(1994) - Martin Chuzzlewit (TV seriál)
(1993) - Venkovská praxe (TV seriál)
(1993) - Příliš vydařený útěk
(1993) - Magic Grandad (TV seriál)
(1992) - Virtual Murder (TV seriál)
(1992) - Modrý led
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Inspektor Frost (TV seriál)
(1992) - Heartbeat (TV seriál)
(1990) - On the Up (TV seriál)
(1990) - Haggard (TV seriál)
(1990) - Blood Rights
(1989) - Stay Lucky (TV seriál)
(1989) - Making Out (TV seriál)
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1988) - Thin Air (TV seriál)
(1988) - Christabel (TV seriál)
(1987) - Inspektor Morse (TV seriál)
(1987) - Heart of the Country (TV seriál)
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Casualty (TV seriál)
(1986) - Acorn Antiques (TV seriál)
(1985) - Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
(1985) - Jenny's War
(1985) - Home to Roost (TV seriál)
(1985) - Hold the Back Page (TV seriál)
(1984) - Arthur's Hallowed Ground
(1983) - Now and Then (TV seriál)
(1982) - Haló, haló! (TV seriál)
(1982) - Foxy Lady (TV seriál)
(1982) - Boys from the Blackstuff (TV seriál)
(1982) - The Bounder (TV seriál)
(1979) - Kdo bručí v base
(1978) - Rings on Their Fingers (TV seriál)
(1977) - BBC2 Play of the Week (TV seriál)
(1976) - Rentaghost (TV seriál)
(1976) - Maggie and Her (TV seriál)
(1975) - Arena (TV seriál)
(1975) - Carry On Behind
(1974) - Porridge (TV seriál)
(1974) - Carry On Dick
(1973) - Tiffany Jones
(1973) - Soap Opera in Stockwell
(1973) - Second City Firsts (TV seriál)
(1973) - Black and Blue (TV seriál)
(1973) - BBC2 Playhouse (TV seriál)
(1972) - The Strauss Family (TV seriál)
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1971) - The Two Ronnies
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1969) - The Liver Birds (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1960) - Coronation Street (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.12.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sam Kelly 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 19.12.1943 ve městě Manchester, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sam Kelly

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Sam Kelly
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
26°42’
 
LunaLuna:
Panna
23°01’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°11’
 
VenušeVenuše:
Štír
12°45’
 
MarsMars:
Blíženci
8°01’
R
JupiterJupiter:
Lev
27°00’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
22°51’
R
UranUran:
Blíženci
6°01’
R
NeptunNeptun:
Váhy
4°09’
 
PlutoPluto:
Lev
8°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°50’
R
Černá LunaLilith:
Lev
23°11’
 
CheirónCheirón:
Panna
15°40’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »