Sam Shepard wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sam Shepard
(Samuel Shepard Rogers)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.11. 1943 - 15:45h
Místo:
Fort Sheridan, Illinois
Země:
Věk:
† 73 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
27.7.2017 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec, dramatik, divadelní a filmový režisér

Sam Shepard - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.11.1943 - 15:45  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.11.1943 - 21:45  
US, Fort Sheridan:
42°9' s.š., 87°58' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sam Shepard 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Sam Shepard
datum narození 5.11.1943
(herec, dramatik, divadelní a filmový režisér, instagram)

Sam Shepard - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Midnight Special
(2015) - Ithaca
(2015) - Bloodline (TV seriál)
(2014) - Pachuť pomsty
(2014) - Klondike (TV seriál)
(2013) - Savannah
(2013) - Pryč od pece
(2013) - Blízko od sebe
(2012) - Shepard & Dark
(2012) - Harry Dean Stanton - zčásti fikce
(2012) - Zabít tiše
(2012) - Nepřítel pod ochranou
(2012) - Darling Companion
(2012) - Bahno z Mississippi
(2011) - Blackthorn
(2010) - Tough Trade
(2010) - Nádech
(2010) - Fair Game
(2009) - Bratři
(2008) - Zločinec
(2008) - Vdaná snoubenka
(2007) - Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
(2007) - Ruffian
(2006) - Wanderlust
(2006) - Walker Payne
(2006) - Sexy Pistols
(2006) - Noční můra
(2005) - Trudell
(2005) - Stealth: Přísně tajná mise
(2005) - Nechoď klepat na dveře
(2004) - Zápisník jedné lásky
(2003) - This So-Called Disaster: Sam Shepard Directs the Late Henry Moss
(2003) - Spiknutí
(2002) - Rosy-Fingered Dawn: a Film on Terrence Malick
(2002) - The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'
(2002) - Leo
(2001) - Kurosawa
(2001) - Swordfish: Operace Hacker
(2001) - Rána do srdce
(2001) - Přísaha
(2001) - Despota
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2000) - Spotlight on Location: Snow Falling on Cedars
(2000) - Sebeobrana
(2000) - Krása divokých koní
(2000) - Changing Stages (TV seriál)
(2000) - Hamlet
(1999) - Sníh padá na cedry
(1999) - Očistec
(1999) - Láska až za hrob
(1999) - Dash a Lilly
(1998) - Sam Shepard: Stalking Himself
(1997) - Jediné vzrušení
(1996) - Lily Dale
(1995) - Ulice Lareda (TV seriál)
(1995) - Sympaťáci
(1994) - Nejlepší máma
(1993) - Cinefile: Made in the USA
(1993) - Případ Pelikán
(1992) - Bouřlivé srdce
(1991) - Homo Faber
(1991) - Bezbranná
(1990) - Jako andělé
(1989) - Ocelové magnólie
(1988) - P.O.V. (TV seriál)
(1987) - Baby Boom
(1986) - Zločiny srdce
(1985) - Láskou posedlí
(1984) - Paříž, Texas
(1984) - Drsná země
(1983) - Správná posádka
(1982) - Frances
(1981) - Nebezpečný muž
(1980) - Vzkříšení
(1978) - Renaldo and Clara
(1978) - Nebeské dny
(1970) - Brand X

Sam Shepard - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sam Shepard - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Sam Shepard - Knihy
Sam Shepard - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1950) O-Lan Jones - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1949) Jessica Lange
(*1946) Patti Smith
(*1943) Joni Mitchell (fáma)
(*1947) Marisa Berenson

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.11.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sam Shepard 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sam Shepard - herec, dramatik, divadelní a filmový režisér

se narodil 5.11.1943 ve městě Fort Sheridan, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sam Shepard

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Sam Shepard
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
12°36’
7
 
LunaLuna:
Vodnář
22°38’
11
 
MerkurMerkur:
Štír
9°47’
7
 
VenušeVenuše:
Panna
26°23’
6
 
MarsMars:
Blíženci
21°40’
3
R
JupiterJupiter:
Lev
24°49’
5
 
SaturnSaturn:
Blíženci
25°57’
3
R
UranUran:
Blíženci
7°47’
2
R
NeptunNeptun:
Váhy
3°14’
6
 
PlutoPluto:
Lev
8°44’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°09’
5
R
Černá LunaLilith:
Lev
18°21’
5
 
CheirónCheirón:
Panna
13°00’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
2°05’
4
Domy:
Beran
22°03’
Váhy
22°03’
2:
Býk
27°19’
8:
Štír
27°19’
3:
Blíženci
20°55’
9:
Střelec
20°55’
Rak
11°31’
Kozoroh
11°31’
5:
Lev
4°03’
Vodnář
4°03’
6:
Panna
4°40’
Ryby
4°40’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
1°47’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
2°37’
9


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »