Samuel Fuller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Samuel Fuller
(Samuel Michael Fuller)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Worcester, Massachusetts
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Samuel Fuller - Horoskop, Scenáristická filmografie

Datum narození:
12.8.1912 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Samuel Fuller 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Samuel Fuller
datum narození 12.8.1912
(režisér, herec, instagram)

Samuel Fuller - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Samuel Fuller - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Samuel Fuller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Sodankylä ikuisesti (TV seriál)
(2009) - Carmel
(2006) - Edge of Outside
(2005) - The Real Glory: Reconstructing 'The Big Red One'
(2002) - The Men Who Made the Movies: Samuel Fuller
(2002) - The Making of 'Street of No Return'
(1999) - Nina Hagen = Punk + Glory
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1997) - Linie násilí
(1996) - The Typewriter, the Rifle & the Movie Camera
(1996) - Milim
(1995) - Martin Scorsese v roli průvodce americkým filmem
(1995) - Anything for John
(1994) - Tigrero: film, který nikdy nebyl natočen
(1994) - Somebody to Love
(1993) - Golem, le jardin pétrifié
(1992) - Golem, l'esprit de l'exil
(1992) - Gibellina, Metamorphosis of a Melody
(1992) - Bohémský život
(1991) - Missä on Musette?
(1991) - Langlois monumental
(1990) - Hollywood Mavericks
(1990) - Sons
(1990) - La Madonne et le dragon
(1989) - Street of No Return
(1989) - Scorpion
(1988) - Falkenau, the Impossible
(1988) - Lékaři lidí (TV seriál)
(1987) - Keskiyön auringon kuvat
(1987) - Návrat do městečka Salem's Lot
(1987) - Helsinki Napoli All Night Long
(1984) - Les Voleurs de la nuit
(1984) - Krev těch druhých
(1982) - Stav věcí
(1982) - Slapstick (Of Another Kind)
(1982) - Hammett
(1982) - Bílý pes
(1979) - Sam Fuller and the Big Red One
(1979) - 1941
(1978) - Cinématon
(1977) - Scott Joplin
(1977) - Americký přítel
(1973) - The Young Nurses
(1971) - The Last Movie
(1968) - Flash 29
(1968) - Flash 28
(1966) - Brigitte et Brigitte
(1965) - Bláznivý Petříček
(1955) - House of Bamboo

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.8.1912 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Samuel Fuller 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Samuel Fuller - režisér, herec

se narodil 12.8.1912 ve městě Worcester, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Samuel Fuller

Dnes se narodili
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Samuel Fuller
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
19°22’
 
LunaLuna:
Lev
14°37’
 
MerkurMerkur:
Panna
5°53’
R
VenušeVenuše:
Lev
29°42’
 
MarsMars:
Panna
16°27’
 
JupiterJupiter:
Střelec
5°41’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
3°02’
 
UranUran:
Vodnář
0°45’
R
NeptunNeptun:
Rak
24°29’
 
PlutoPluto:
Blíženci
29°38’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
15°13’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
7°38’
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°41’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Göring
(*1893 - 1946) nacistický politik, válečný zločinec

Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922 - 2012) kambodžský politik, král, scénárista, režisér

Nizozemsko Mata Hari
(*1876 - 1917) orientální tanečnice, umělkyně, kurtizána, agentka Německa a Francie

Bělorusko Tadeusz Kościuszko
(*1746 - 1817) generál, pevnostní inženýr

Francie Marie Dubois
(*1937 - 2014) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »