Sancho Gracia wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sancho Gracia
(Félix Ángel Sancho Gracia)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Madrid
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Sancho Gracia - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.9.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sancho Gracia 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Sancho Gracia
datum narození 27.9.1936
(herec, režisér, instagram)

Sancho Gracia - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Mujer sin sombra, Una
(2011) - Mezi vlky
(2010) - Balada o smutné trumpetě
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - 7 pasos y medio
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Hvězdná louka
(2006) - Películas para no dormir: La habitación del niño
(2006) - Manažeři
(2006) - La Bicicleta
(2005) - Lobos (TV seriál)
(2005) - La Leyenda del espantapájaros
(2005) - Bailando chachacha
(2004) - Trpké hrozny
(2004) - Pochybená láska
(2003) - El Oro de Moscú
(2003) - El Furgón
(2002) - 800 kulek
(2002) - Zločin pátera Amara
(2002) - Největší loupež všech dob
(2002) - ¡Hasta aquí hemos llegado!
(2002) - La Caja 507
(2001) - No te fallaré
(2001) - Calígula
(2000) - Společenství
(2000) - A galope tendido
(1999) - Secreto de la porcelana, El (TV seriál)
(1999) - Puerta con puerta (TV seriál)
(1999) - Muertos de risa
(1999) - Inferno
(1999) - Drsný chlapi
(1998) - La Mirada del otro
(1997) - Virtud del asesino, La (TV seriál)
(1997) - Tratado de las buenas maneras (TV seriál)
(1997) - Martín (Hache)
(1996) - Hostal Royal Manzanares (TV seriál)
(1996) - Cachito
(1995) - Curro Jiménez: El regreso de una leyenda (TV seriál)
(1993) - Tocando fondo
(1992) - Tango (TV seriál)
(1992) - Huidos
(1992) - Crónicas del mal (TV seriál)
(1991) - Pirates Island
(1990) - J.M. presenta (TV seriál)
(1989) - Montoyas y Tarantos
(1988) - Gallego
(1987) - Teta (TV seriál)
(1987) - Pehavý Max a strašidlá
(1985) - Página de sucesos (TV seriál)
(1985) - Marbella, un golpe de cinco estrellas
(1985) - La Huella del crimen: Jarabo
(1985) - La Hora bruja
(1985) - De tripas corazón
(1983) - Desastres de la guerra, Los (TV seriál)
(1982) - Runaway Island (TV seriál)
(1982) - Máscara negra, La (TV seriál)
(1980) - Él y él
(1978) - Avisa a Curro Jiménez
(1977) - Mala racha
(1976) - Guerreras verdes
(1976) - Curro Jiménez (TV seriál)
(1974) - Dick Turpin
(1973) - El Espectro del terror
(1973) - Dálkoví řidiči (TV seriál)
(1972) - Hlas divočiny
(1972) - Antony and Cleopatra
(1971) - Rain for a Dusty Summer
(1970) - El Último día de la guerra
(1969) - 100 pušek
(1969) - Simón Bolívar
(1969) - Pistole sedmi statečných
(1969) - Honeymoon with a Stranger
(1968) - La Chica de los anuncios
(1968) - Flash 25
(1968) - Cuentos y leyendas (TV seriál)
(1967) - Se sei vivo spara
(1967) - Run Like a Thief
(1967) - ¿Qué hacemos con los hijos?
(1967) - Dům tisíce panenek
(1967) - Club de solteros
(1966) - Duendes de Andalucía, Los
(1966) - Las Viudas
(1966) - Las Últimas horas
(1966) - Teatro de siempre (TV seriál)
(1966) - Savage Pampas
(1966) - Osamělý mstitel
(1966) - Operazione poker
(1966) - Fray Torero
(1966) - Espi... ando
(1966) - ¡Es mi hombre!
(1966) - La Ciudad no es para mí
(1966) - Camino del Rocío
(1965) - El Zorro cabalga otra vez
(1965) - Sceriffo che non spara, Lo
(1964) - Historias de mi barrio (TV seriál)
(1964) - L'Autre femme
(1962) - Primera fila (TV seriál)
(1960) - Gran teatro (TV seriál)
(1959) - Teatro de familia (TV seriál)

Sancho Gracia - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Huidos

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.9.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sancho Gracia 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sancho Gracia - herec, režisér

se narodil 27.9.1936 ve městě Madrid
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sancho Gracia

Dnes se narodili
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Sancho Gracia
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
4°11’
 
LunaLuna:
Vodnář
17°45’
 
MerkurMerkur:
Váhy
11°31’
R
VenušeVenuše:
Váhy
28°25’
 
MarsMars:
Panna
0°32’
 
JupiterJupiter:
Střelec
17°47’
 
SaturnSaturn:
Ryby
17°57’
R
UranUran:
Býk
8°51’
R
NeptunNeptun:
Panna
17°10’
 
PlutoPluto:
Rak
28°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°35’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
29°21’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
23°21’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Prince
(*1958 - 2016) zpěvák, multiinstrumentalista

Spojené státy Mark Twain
(*1835 - 1910) spisovatel, žurnalista

Spojené státy Nina Simone
(*1933 - 2003) zpěvačka

Polsko Manfred von Richthofen
(*1892 - 1918) německý pilot známý jako The Red Baron

Brazílie Tiradentes
(*1746 - 1792) brazilský hrdina, revolucionář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »