Sarah Paulson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sarah Paulson
(Sarah Catharine Paulson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
17.12. 1974 - 23:05h
Místo:
Tampa, Florida
Země:
Věk:
44 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Sarah Paulson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Craft (A)
Datum narození a čas (místní čas):
17.12.1974 - 23:05  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.12.1974 - 04:05  
US, Tampa:
27°57' s.š., 82°28' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sarah Paulson 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Sarah Paulson
datum narození 17.12.1974
(herečka, instagram)

Sarah Paulson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - American Crime Story (TV seriál)
(2015) - 5th Critics' Choice Television Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Claire's Cambodia
(2015) - Cena moci
(2015) - Carol
(2015) - American Horror Story: Hotel (TV seriál)
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - The 2014 Film Independent Spirit Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - American Horror Story: Freak Show (TV seriál)
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Hollywood Reporter Roundtables
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - 12 let v řetězech
(2013) - American Horror Story: Coven (TV seriál)
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - The Time Being
(2012) - Stars in Shorts
(2012) - Prezidentské volby
(2012) - Fairhaven
(2012) - Blue (TV seriál)
(2012) - Bahno z Mississippi
(2012) - American Horror Story: Asylum (TV seriál)
(2011) - Šťastný Nový rok
(2011) - Martha Marcy May Marlene
(2011) - American Horror Story (TV seriál)
(2010) - November Christmas
(2009) - Cupid (TV seriál)
(2008) - Spirit
(2008) - Puppy Love (TV seriál)
(2008) - Pretty/Handsome
(2006) - Svatba na spadnutí
(2006) - Studio 60 (TV seriál)
(2006) - Lovci mušlí
(2006) - Griffin a Phoenixová
(2005) - Ta známá Bettie Page
(2005) - Serenity
(2005) - Plavkyně
(2005) - Piccadilly Jim
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Deadwood (TV seriál)
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Kašlu na lásku
(2002) - Leap of Faith (TV seriál)
(2002) - Cesta do války
(2002) - Brouk
(2000) - Po čem ženy touží
(2000) - Metropolis
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Jiná láska
(1999) - Jack & Jill (TV seriál)
(1999) - Blázniví únosci
(1998) - Real Life (TV seriál)
(1998) - Dlouhá cesta domů
(1997) - Levitation
(1997) - Cracker (TV seriál)
(1996) - Shaughnessy
(1995) - Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
(1995) - Friends at Last
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
Sarah Paulson - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1956) Cherry Jones

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.12.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sarah Paulson 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sarah Paulson - herečka

se narodila 17.12.1974 ve městě Tampa, Florida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sarah Paulson

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Sarah Paulson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
25°50’
4
 
LunaLuna:
Vodnář
16°05’
6
 
MerkurMerkur:
Střelec
24°54’
4
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
6°01’
4
 
MarsMars:
Střelec
5°06’
3
 
JupiterJupiter:
Ryby
11°12’
7
 
SaturnSaturn:
Rak
16°57’
11
R
UranUran:
Štír
1°21’
2
 
NeptunNeptun:
Střelec
9°56’
4
 
PlutoPluto:
Váhy
9°04’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
9°19’
4
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°28’
6
 
CheirónCheirón:
Beran
20°02’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
17°50’
11
Domy:
Panna
8°05’
Ryby
8°05’
2:
Váhy
4°53’
8:
Beran
4°53’
3:
Štír
5°04’
9:
Býk
5°04’
Střelec
7°00’
Blíženci
7°00’
5:
Kozoroh
8°46’
Rak
8°46’
6:
Vodnář
9°19’
Lev
9°19’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
22°32’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
20°58’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »