Sarah Strange wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sarah Strange

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vancouver
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herečka

Sarah Strange - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.9.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sarah Strange 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Sarah Strange
datum narození 6.9.1974
(herečka, instagram)

Sarah Strange - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - On the Farm
(2016) - Kindergarten Cop 2
(2016) - Garage Sale Mystery: Guilty Until Proven Innocent
(2015) - Garage Sale Mystery: The Wedding Dress
(2015) - Garage Sale Mystery: The Deadly Room
(2015) - A Christmas Detour
(2014) - Honor Student
(2014) - Garage Sale Mystery: All That Glitters
(2013) - Garage Sale Mystery
(2012) - The Pregnancy Project
(2012) - Level Up (TV seriál)
(2010) - Změna je život (TV seriál)
(2009) - Vzájemná objetí
(2009) - The Zero Sum
(2009) - Hostile Makeover
(2009) - The Farm
(2008) - Hvězdná brána: Archa pravdy
(2006) - Ráže .45
(2006) - Muži na stromech (TV seriál)
(2005) - Hlas smrti
(2004) - ReGenesis (TV seriál)
(2004) - Pronásledovaný
(2004) - The Newsroom (TV seriál)
(2004) - Life As We Know It (TV seriál)
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - Jack
(2004) - Dotek zla (TV seriál)
(2004) - Dark Arc
(2003) - Pianistova dcera
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2002) - Jeremiah (TV seriál)
(2001) - The Chris Isaak Show (TV seriál)
(2001) - Dvě dámy a boxer
(2000) - Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(1999) - Foolish Heart (TV seriál)
(1998) - Welcome to Paradox (TV seriál)
(1998) - Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
(1998) - First Wave (TV seriál)
(1998) - Da Vinciho případy (TV seriál)
(1998) - Cena lásky
(1998) - Bůžek lásky (TV seriál)
(1997) - Tátou proti své vůli
(1997) - Mejdan v kuchyni
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Viper (TV seriál)
(1996) - Správná rodina
(1996) - Poltergeist (TV seriál)
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
(1995) - Útěk ze zóny 14
(1995) - Skrýš
(1995) - Marshal (TV seriál)
(1995) - The Littlest Pet Shop (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Kapitán Zoom
(1995) - Dvojí tvář požehnání
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Malé ženy
(1993) - Madison (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1989) - Neon Rider (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.9.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sarah Strange 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sarah Strange - herečka

se narodila 6.9.1974 ve městě Vancouver, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sarah Strange

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Sarah Strange
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
13°30’
 
LunaLuna:
Býk
6°58’
 
MerkurMerkur:
Váhy
0°24’
 
VenušeVenuše:
Lev
27°36’
 
MarsMars:
Panna
25°56’
 
JupiterJupiter:
Ryby
12°47’
R
SaturnSaturn:
Rak
16°15’
 
UranUran:
Váhy
25°28’
 
NeptunNeptun:
Střelec
6°56’
 
PlutoPluto:
Váhy
5°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
14°45’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°59’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°49’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »