Sasu Haapanen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sasu Haapanen
(Aleksander Haapanen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Sasu Haapanen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.1.1905 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sasu Haapanen 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Sasu Haapanen
datum narození 7.1.1905
(herec, instagram)

Sasu Haapanen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1967) - Ihmisiä elämän pohjalla (divadelní záznam)
(1963) - Teatterituokio: Sattuuhan sitä
(1963) - Pappi
(1963) - Maan parhaat
(1963) - Herra Oblomov
(1962) - Yksityisalue
(1962) - Nimetön tähti
(1962) - Kello pysähtyi (TV seriál)
(1962) - Kaverukset (TV seriál)
(1961) - Varjot
(1961) - TV-studiossa tapahtuu
(1961) - Tiet
(1960) - Pakinateatteri (TV seriál)
(1960) - Ääninauha (TV seriál)
(1958) - Nuori mylläri
(1957) - Vihdoinkin hääyö...
(1955) - Minkä teette yhdelle näistä
(1955) - Säkkijärven polkka
(1955) - Onni etsii asuntoa
(1954) - Niskavuoren Aarne
(1954) - Kun on tunteet
(1954) - Hilman päivät
(1953) - Pekka Puupää kesälaitumilla
(1953) - Maailman kaunein tyttö
(1952) - Salakuljettajan laulu
(1952) - Hän tuli ikkunasta
(1949) - Aaltoska orkaniseeraa
(1947) - Tahtoisin olla kuningatar
(1947) - Sauna
(1947) - Tuhottu nuoruus
(1947) - Pimeänpirtin hävitys
(1946) - Houkutuslintu
(1945) - Vastamyrkky
(1945) - Kolmastoista koputus
(1944) - Anja tule kotiin
(1943) - Tyttö astuu elämään
(1943) - Tuomari Martta
(1943) - Synnitön lankeemus
(1943) - Katariina ja Munkkiniemen kreivi
(1942) - Suomisen Ollin tempaus
(1942) - Onni pyörii
(1942) - Oi, aika vanha, kultainen...!
(1941) - Viimeinen vieras
(1941) - Ryhmy ja Romppainen
(1940) - Tottisalmen perillinen
(1940) - Ketunhäntä kainalossa
(1939) - Punahousut
(1939) - Herrat ovat herkkäuskoisia
(1939) - Hätävara
(1939) - Avoveteen
(1939) - Aktivistit
(1938) - Poikamiesten holhokki
(1938) - Niskavuoren naiset
(1938) - Markan tähden
(1938) - Jääkärin morsian
(1937) - Ja alla oli tulinen järvi
(1937) - Děvče z venkova
(1936) - VMV 6
(1936) - Pohjalaisia
(1936) - Mieheke

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.1.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sasu Haapanen 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sasu Haapanen - herec

se narodil 7.1.1905 ve městě Helsinky
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sasu Haapanen

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Sasu Haapanen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
16°33’
 
LunaLuna:
Vodnář
6°58’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°04’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
29°52’
 
MarsMars:
Váhy
26°47’
 
JupiterJupiter:
Beran
21°07’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
19°14’
 
UranUran:
Kozoroh
1°04’
 
NeptunNeptun:
Rak
6°30’
R
PlutoPluto:
Blíženci
20°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°07’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
28°28’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°31’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Itálie Beppe Fenoglio
(*1922 - 1963) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »