Scilla Gabel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Scilla Gabel
(Gianfranca Gabellini)

Pohlaví:
Žena
Narození:
4.4. 1938 - 14:00h
Místo:
Rimini
Země:
Věk:
80 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Scilla Gabel - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
4.4.1938 - 14:00  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.4.1938 - 13:00  
IT, Rimini:
44°4' s.š., 12°34' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Scilla Gabel 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Scilla Gabel
datum narození 4.4.1938
(herečka, instagram)

Scilla Gabel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1984) - Quei 36 gradini (TV seriál)
(1983) - Quer pasticciaccio brutto de via Merulana (TV seriál)
(1982) - Eroe del nostro tempo, Un
(1976) - Dov'è Anna (TV seriál)
(1974) - Assassinio dei fratelli Rosselli, L' (TV seriál)
(1973) - Vino e pane (TV seriál)
(1971) - ...e le stelle stanno a guardare (TV seriál)
(1971) - Bastardo, vamos a matar
(1968) - Odysseova dobrodružství (TV seriál)
(1967) - Zärtliche Haie
(1967) - Das Große Glück
(1966) - Modesty Blaise
(1966) - Das Geheimnis der gelben Mönche
(1966) - Djurado
(1966) - Bel Ami 2000 oder Wie verführt man einen Playboy?
(1965) - La Vendetta di Spartacus
(1965) - Donna di fiori, La (TV seriál)
(1965) - Con rispetto parlando
(1964) - Il Terrore dei mantelli rosse
(1964) - Storia di notte, Una
(1964) - Schiavi più forti del mondo, Gli
(1964) - Il Figlio di Cleopatra
(1964) - Cadavere per signora
(1963) - Vyhnání z manželství
(1963) - Nejkratší den
(1963) - Diavoli di Spartivento, I
(1962) - Zlatý salamandr
(1962) - Village of Daughters
(1962) - Sodoma a Gomora
(1962) - Maciste, il gladiatore piů forte del mondo
(1962) - The Festival Girls
(1962) - Due colonnelli, I
(1962) - Branco di vigliacchi, Un
(1961) - Il Ratto delle sabine
(1961) - Le Puits aux trois vérités
(1961) - Mara
(1961) - La Grande vallata
(1960) - La Venere dei pirati
(1960) - Piaceri del sabato notte, I
(1960) - Noi duri
(1960) - Il mulino delle donne di pietra
(1960) - Genitori in Blue-Jeans, I
(1960) - Les Filles sèment le vent
(1960) - Les Canailles
(1959) - Tarzanovo největší dobrodružství
(1959) - Ragazzi dei parioli, I
(1959) - Les Filles de nuit
(1959) - Agi Murad il diavolo bianco
(1958) - Women in Love
(1958) - Gambe d'oro
(1958) - Capitan Fracassa
(1957) - Benvenuto onorevole
(1956) - Due sosia in allegria
(1954) - Tua per la vita

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.4.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Scilla Gabel 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Scilla Gabel - herečka

se narodila 4.4.1938 ve městě Rimini
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Scilla Gabel

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Scilla Gabel
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
14°06’
9
 
LunaLuna:
Blíženci
3°13’
10
 
MerkurMerkur:
Býk
2°50’
9
 
VenušeVenuše:
Beran
28°43’
9
 
MarsMars:
Býk
16°34’
10
 
JupiterJupiter:
Vodnář
23°47’
7
 
SaturnSaturn:
Beran
8°44’
8
 
UranUran:
Býk
11°59’
9
 
NeptunNeptun:
Panna
19°07’
2
R
PlutoPluto:
Rak
27°51’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
29°15’
4
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
0°52’
5
 
CheirónCheirón:
Blíženci
26°10’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
10°46’
3
Domy:
Lev
21°38’
Vodnář
21°38’
2:
Panna
12°47’
8:
Ryby
12°47’
3:
Váhy
9°18’
9:
Beran
9°18’
Štír
12°11’
Býk
12°11’
5:
Střelec
18°48’
Blíženci
18°48’
6:
Kozoroh
22°52’
Rak
22°52’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
1°55’
11
Slun./Luna:
Býk
8°40’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »