Scott Jaeck wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Scott Jaeck

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Milwaukee, Wisconsin
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Scott Jaeck - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.10.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Scott Jaeck 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Scott Jaeck
datum narození 29.10.1954
(herec, instagram)

Scott Jaeck - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Jak prosté (TV seriál)
(2012) - Chicago Fire (TV seriál)
(2011) - Lovci zločinců (TV seriál)
(2010) - Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
(2008) - Šťastlivci
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(1999) - Strange World (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Washingtonovo náměstí
(1997) - Únos profesora Griffina
(1997) - Pacifické palisády (TV seriál)
(1997) - Brooklyn South (TV seriál)
(1996) - Temné nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Univerzitní nemocnice (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager - Ochránce
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Ray Alexander: Chuť na spravedlnost
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Obchodníci s dětmi
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Mušketýři na Harleyích
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Street Justice (TV seriál)
(1991) - FBI: The Untold Stories (TV seriál)
(1991) - Aftermath: A Test of Love
(1990) - Capital News (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Nevinný muž
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1989) - Lebkouni (TV seriál)
(1989) - Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
(1989) - Booker (TV seriál)
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Beauty and the Beast (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Designing Women (TV seriál)
(1985) - Shadow Chasers (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Časný mráz
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Hot Pursuit (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.10.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Scott Jaeck 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Scott Jaeck - herec

se narodil 29.10.1954 ve městě Milwaukee, Wisconsin, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Scott Jaeck

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Scott Jaeck
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
5°31’
 
LunaLuna:
Střelec
5°25’
 
MerkurMerkur:
Štír
6°24’
R
VenušeVenuše:
Štír
29°46’
R
MarsMars:
Vodnář
5°14’
 
JupiterJupiter:
Rak
29°22’
 
SaturnSaturn:
Štír
11°17’
 
UranUran:
Rak
27°41’
 
NeptunNeptun:
Váhy
26°09’
 
PlutoPluto:
Lev
26°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
8°47’
R
Černá LunaLilith:
Štír
15°18’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°36’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Michèle Morgan
(*1920) herečka

Itálie Gioachino Rossini
(*1792) skladatel

Irán Ali Amiri
(*1980) herec, zpěvák

Česká republika Josef Svatopluk Machar
(*1864) básník, fejetonista

Spojené státy Ja Rule
(*1976) rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »