Scott Paulin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Scott Paulin
(Robert Scott Paulin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Steubenville, Ohio
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
režisér, herec

Scott Paulin - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
13.2.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Scott Paulin 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Scott Paulin
datum narození 13.2.1950
(režisér, herec, instagram)

Scott Paulin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Tales of an Ancient Empire
(2010) - Bulletface
(2009) - The Intervention
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2007) - Nebezpečný let
(2007) - Jane Doeová: Jak vyhodit šéfa
(2006) - Ways of the Flesh
(2005) - Infection
(2003) - Situace: Ohrožení (TV seriál)
(2003) - The Extreme Team
(2001) - Zeptejte se mých dětí
(2001) - Jmenuji se Sam
(1999) - My Little Assassin
(1997) - Klonován
(1996) - Sweet Dreams
(1996) - Profit (TV seriál)
(1995) - Kansas
(1994) - The Ticket
(1994) - MacShayne: Kdo se směje naposled
(1994) - Hotel Malibu (TV seriál)
(1994) - Hazardní hráč
(1993) - Rytíři
(1993) - Nick's Game
(1993) - Full Eclipse
(1992) - Zákeřnost
(1992) - Human Target (TV seriál)
(1991) - White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd
(1991) - Vražedný lék
(1991) - Nejvyšší pocta
(1991) - Horký vítr z jihu (TV seriál)
(1990) - Zesil to!
(1990) - Grim Prairie Tales: Hit the Trail... to Terror
(1990) - Captain America
(1990) - Appearances
(1989) - Turner a Hooch
(1989) - The Revenge of Al Capone
(1989) - From Hollywood to Deadwood
(1989) - Desperate for Love
(1988) - Znásilnění
(1988) - Víkendová válka
(1988) - To Heal a Nation
(1988) - Nejstarší řemeslo
(1988) - Desert Rats
(1987) - Police Story: The Freeway Killings
(1986) - A Year in the Life (TV seriál)
(1986) - When the Bough Breaks
(1986) - Dreams of Gold: The Mel Fisher Story
(1986) - Banter
(1985) - Varovný signál
(1985) - Školák vlkodlak
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Midas Valley
(1985) - Generation
(1985) - Deadly Messages
(1984) - Příběh vojáka
(1984) - Fatal Vision
(1984) - California Without End
(1983) - Správná posádka
(1982) - Zakázaný svět
(1982) - Kočičí lidé
(1981) - Jak zemřel Randy Webster
(1980) - Serial
(1979) - Vampire

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Scott Paulin 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Scott Paulin - režisér, herec

se narodil 13.2.1950 ve městě Steubenville, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Scott Paulin

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Scott Paulin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°13’
 
LunaLuna:
Kozoroh
12°05’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
28°30’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
4°10’
R
MarsMars:
Váhy
11°01’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
16°43’
 
SaturnSaturn:
Panna
17°42’
R
UranUran:
Rak
1°11’
R
NeptunNeptun:
Váhy
17°10’
R
PlutoPluto:
Lev
16°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°48’
R
Černá LunaLilith:
Býk
3°36’
 
CheirónCheirón:
Střelec
19°57’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »