Sean Bean wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sean Bean
(Shaun Mark Bean)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sheffield, Anglie
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec

Sean Bean - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
17.4.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sean Bean 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Sean Bean
datum narození 17.4.1959
(herec, instagram)

Sean Bean - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The Young Messiah
(2016) - Neverafter
(2016) - Kingsglaive: Final Fantasy XV
(2015) - Sean Bean uvádí Waterloo
(2015) - The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
(2015) - Pixely
(2015) - Marťan
(2015) - Jupiter vychází
(2015) - Enemy of Man
(2015) - Any Day
(2014) - Wicked Blood
(2014) - Sněhová královna 2
(2014) - Legenda (TV seriál)
(2012) - Wild in the Streets
(2012) - Klub rváčů: dějiny násilí (TV seriál)
(2012) - Hooligan
(2012) - Soldaty udači
(2012) - Sněhurka
(2012) - Pohřešovaný (TV seriál)
(2012) - Návrat do Silent Hill 3D
(2012) - Bez záznamu
(2011) - Scream Awards
(2011) - Hra o trůny (TV seriál)
(2011) - Čas hrdinů
(2010) - Ztracená budoucnost
(2010) - Rallye smrti 2
(2010) - Percy Jackson: Zloděj blesku
(2010) - Černá smrt
(2010) - Ca$h
(2010) - Accused (TV seriál)
(2009) - Formula 1: BBC Sport
(2009) - Vraždy v Yorkshiru: 1983
(2009) - Vraždy v Yorkshiru: 1974
(2008) - The Story of the Costume Drama (TV seriál)
(2008) - Richard Sharpe - Indické dobrodružství
(2008) - Odvážný Crusoe (TV seriál)
(2007) - The BRIT Awards 2007
(2007) - Stopař
(2007) - Psanec
(2007) - Far North
(2006) - Path of Darkness: Making 'Silent Hill'
(2006) - Silent Hill
(2006) - Richard Sharpe - Nebezpečné poslání
(2006) - Faceless
(2005) - Tma
(2005) - Tajemný let
(2005) - Ostrov
(2005) - Její případ
(2004) - Od vylodění po Berlín
(2004) - The Making of 'Troy'
(2004) - Troja
(2004) - Smečka
(2004) - Lovci pokladů
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - Jindřich VIII.
(2003) - The Big Empty
(2002) - Making the Movie
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - A Day in the Life of a Hobbit
(2002) - Tom a Tomáš
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2002) - Equilibrium
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Film o filmu: Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Neříkej ani slovo
(2000) - GPTV
(2000) - Essex Boys
(1999) - Nebezpečná mise
(1999) - Extremely Dangerous
(1999) - The Book That Wrote Itself
(1998) - Ronin
(1998) - The Canterbury Tales (TV seriál)
(1998) - Akce Airborne
(1997) - Sharpe: The Legend
(1997) - Sharpovo Waterloo
(1997) - Sharpova spravedlnost
(1997) - Sharpova pomsta
(1997) - Anna Kareninová
(1996) - Sharpův regiment
(1996) - Sharpovo obléhání
(1996) - Sharpova mise
(1996) - Až přijde sobota
(1995) - In Search of James Bond with Jonathan Ross
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Sharpův meč
(1995) - Sharpovo zlato
(1995) - Sharpova bitva
(1994) - The Vicar of Dibley (TV seriál)
(1994) - Sharpův nepřítel
(1994) - Sharpova rota
(1994) - Sharpova čest
(1994) - Scarlett (TV seriál)
(1994) - Nakupování
(1994) - Krasavec Beauty
(1994) - Bible - Starý zákon: Jákob
(1993) - Sharpův orel
(1993) - Sharpovi střelci
(1993) - Lady Chatterleyová
(1993) - Dámský průvodce nevěrou
(1992) - Gomorron
(1992) - The Secret World of Spying
(1992) - Vysoká hra patriotů
(1992) - Fool's Gold: The Story of the Brink's-Mat Robbery
(1991) - Tell Me That You Love Me
(1991) - Prince
(1991) - My Kingdom for a Horse (TV seriál)
(1991) - In the Border Country
(1991) - Clarissa (TV seriál)
(1990) - Wedded
(1990) - Stopy větru
(1990) - Small Zones
(1990) - Pastvina
(1990) - Lorna Doone
(1989) - War Requiem
(1989) - Na předměstí
(1989) - Jak prorazit v reklamě
(1988) - This Morning
(1988) - Troubles
(1988) - Bouřlivé pondělí
(1987) - Inspektor Morse (TV seriál)
(1986) - Caravaggio
(1985) - Screen One (TV seriál)
(1985) - Samson and Delilah
(1985) - Exploits at West Poley
(1984) - Winter Flight
Sean Bean - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1962) Melanie Hill - manželka

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.4.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sean Bean 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sean Bean - herec

se narodil 17.4.1959 ve městě Sheffield, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sean Bean

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Sean Bean
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
26°43’
 
LunaLuna:
Lev
10°48’
 
MerkurMerkur:
Beran
1°52’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
3°06’
 
MarsMars:
Rak
3°59’
 
JupiterJupiter:
Střelec
0°40’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°03’
R
UranUran:
Lev
12°13’
R
NeptunNeptun:
Štír
5°50’
R
PlutoPluto:
Panna
1°50’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°24’
R
Černá LunaLilith:
Býk
16°47’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
26°38’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »